LUNA, MANIFESTĂRI ALE UNOR FORȚE INTELIGENTE

1

La începutul anilor 50, câțiva oameni de știință au fost intrigați observând o anumită activitate la nivelul Lunii. Vorbim despre obiecte ciudate, construcții artificiale, cratere enorme închise sau deschise, o bandă de culori mișcătoare sau lumini foarte puternice.

Începând cu anii 60, lumea științifică era convinsă că toate acestea sunt manifestări ale unor forțe inteligente.
În vechile civilizații existau mituri și legende în care se susținea că Luna nu a fost dintotdeauna pe cer. Grecii și diferite popoare din Africa considerau că Luna a apărut pe cer, în momentul producerii Potopului.

Se pare că aceste legende nu sunt fundamentate pentru că, dacă nu ar fi existat Luna, cine ar fi produs fluxul și refluxul.
Au fost avansate teorii conform cărora planeta Venus ar fi determinat aceste fenomene, atâta timp cât Luna nu exista. Este greu de apreciat dacă Venus poate avea o influență asupra mărilor și oceanelor.

Au fost descoperite documente în care mayașii descriu existența planetei Venus, cea care le lumina nopțile. Un istoric din vechea Romă considera că Luna a apărut ca urmare a unei schimbări de orbită a planetei Venus.

Cercetătorul german, Gesterkorn, susține că un alt corp celest a antrenat Luna pe actuala orbită, unde a rămas captivă.
Poziția Lunii față de Pământ a antrenat maree, erupții vulcanice, cutremure și Luna este cauza producerii marelui Potop.
Alte teorii susțin că Luna este creată artificial de către extratereștri. În interior este o bază extraterestră camuflată în exterior.

Cotidianul rus Pravda a publicat un articol, în anul 2002, în care se afirma că astronomii ruși au descoperit urme ale unor orașe pe Lună. Există posibilitatea ca Luna să fie populată nu numai la exterior, ci și în interior.
Așa cum în subteran oamenii au construit baze secrete, adevărate orașe, de ce nu ar fi posibil același lucru și în interiorul Lunii?

În anul 1996, Washingron National Press Club a dat publicității mai multe fotografii care confirmau ipoteza că Luna este locuită de ființe extraterestre.

Ruinele orașelor de pe Lună se întind pe mai mulți kilometri. În interiorul acestora se află domuri gigantice construite pe fundații masive.

Sunt voci care susțin că trebuie reconsiderată teoria cu privire la formarea Lunii. Omenirea nu cunoaște cu adevărat cum s-a format Luna și cărui fapt i se datorează mișcarea de revoluție din jurul Pământului.

Cercetătorii de la Observatorul Huston au descoperit pe suprafața Lunii excavații sub formă de terase. Acestea au formă concentrică și duc către un tunel. Pare a fi o exploatare minieră, au afirmat cercetătorii. Unul dintre domuri este luminat în interior de o lumină albastră, puternică.

Luna

NASA dispune de multe probe care susțin ipoteza că Luna este populată și că se produc multe activități. Refuză să facă publice fotografiile sau le retușează bine, înainte de a fi publicate, iar în ceea ce privește întreruperea bruscă a proiectului Apollo, rămâne să dea un răspuns vizavi de cauze.

loading...
loading...