Descopera

Luna este un SATELIT ARTIFICIAL, gol în interior, adus pe orbită pentru a dezvolta viața pe Terra

Luna este satelitul natural al planetei noastre, cel puțin așa am fost învățați de cărțile de astronomie. Dar, după cum era de așteptat, adevărul este dincolo de umila noastră percepție și înțelegere.

Cei mai mulți oameni de știință care au studiat Luna de-a lungul timpului au ajuns la concluzia stranie că de fapt nu putem vorbi despre un satelit natural, ci mai degrabă de un obiect spațial fabricat și pus pe orbită de către o civilizație misterioasă.

Povestea stranie a Lunii a început în 1969, când NASA a provocat un incident controversat. A prăbuşit un obiect spațial pe solul Lunii pentru a-i studia consecințele.

Spre surprinderea tuturor Luna a vibrat timp de o oră precum un clopot. Ken Johnson, specialist NASA în acea vreme, declara că satelitul Pământului nu doar că a vibrat precum un clopot, dar a reacționat precum ar fi avut bare metalice de susținere în interior sau chiar un amortizor hidraulic.

Atunci a fost primul moment în care s-a născut teoria Lunii goale pe interior. Studiile au continuat și s-a descoperit că Luna are un înveliș exterior de circa 3 kilometri, după care urmează un înveliș aproape impenetrabil realizat din titan, uraniu 236, mică, Neptuniu 237. Cine a realizat acest înveliș protector și de ce?
Interesant este faptul că după această manta nu mai există nimic. Luna este pur și simplu goală pe interior sau probabil există ceva la care nimeni nu trebuie să ajungă.

Masa satelitului nostru este de 7,35 × 1022 kg, de 81 de ori mai mică decât masa Pământului, densitatea medie este de 3.400 kg/m3, iar excentricitatea orbitală este de 0,0549.

SATELIT-ARTIFICIAL Luna este un SATELIT ARTIFICIAL, gol în interior, adus pe orbită pentru a dezvolta viața pe Terra

Densitatea medie pe Terra este aproape dublă față de cea de pe Luna și acest fapt i-a împins pe specialiști să susțină că satelitul Terrei este un corp ceresc extrem de ușor și că nu are cum să existe.

Robin Brett, un om de știință de la NASA, a declarat căeste mai ușor să explicăm inexistența Lunii decât existența sa”. Concluzia este una singură, Luna este un satelit artificial, adus pe orbita planetei noastre pentru a dezvolta și menține viața. Fără Luna nu ar fi existat viața pe Terra.

loading...
Comments
To Top