Luna este un planetoid construit de extratereștrii! Oamenii nu sunt bineveniți acolo

Luna este un planetoid construit de extratereștrii! Oamenii nu sunt bineveniți acolo

Mihail Vasine și Alexander Cercetbakov sunt doi dintre cei mai importanţi oameni de știința din Rusia. Cei doi sunt autorii unei lucrări intitulate, Luna nu este un satelit natural al Terrei, este un planetoid gol construit de civilizaţii extraterestre.

Conform opiniei celor doi savanţi, Luna a fost plasată în orbita Pământului acum câteva miliarde de ani, iar în cavitatea să sunt ascunse dispozitive și aparatură performanțe de observare a Universului. În consecinţă, Luna este o imensă navă spaţială de pe care Pământul este monitorizat.

La exterior, Lună are un înveliş care rezista impactului cu meteoriţii În interior, exista ceea ce cei doi savanţi numesc zona vie, unde cu ajutorul unor aparaturi sofisticate este posibilă viața.

Această ipoteză ar putea explica de ce Lună are o densitate de trei ori mai mică ca cea a Pământului. Craterele de pe suprafața lunară formate ca urmare a impactului cu meteoriţii nu sunt adânci, pentru că există un fel de carapace blindată care protejează Luna, iar forma lor este convexa și nu concava, tocmai din cauza acestei carapace.

Carapacea lunară, datorită structurii sale, are capacitatea de a perturba traseul sondelor spaţiale, este rezistentă la coroziune, impact și căldura. Existența acestei carapace ar putea explica și apariţia unor lumini pe suprafața lunară care nu au putut fi explicate până în prezent.

Apollo 13, o misiune destinată eșecului

A fost a treia misiune NASA dezvoltată cu intenția de a coborî pe Lună. Problemele tehnice au forțat echipajul să renunţe la aselenizare. Lansarea a avut loc în 11 aprilie 1970. Două zile mai târziu, în timp ce misiunea era în drum spre Lună, o defecțiune a sistemului electric al unuia dintre rezervoarele de oxigen ale modulului de serviciu a produs o explozie care a creat pierdere de oxigen din ambele rezervoare ale modulului de serviciu și implicit pierderea alimentarii cu energie electrică.

În drumul de întoarcere către Pământ, modulul lunar a fost barca de salvare a celor trei astronauţi. Cei doi savanţi ruși pun acest incident pe seama extratereştrilor. Oamenii nu sunt bineveniți pe Lună, ea fiind un teritoriu al extratereştrilor.

Luna este un satelit atipic. Ea are o orbită staționară perfectă care sfidează legile fizicii. De pe faţa vizibilă a Lunii, poate fi observat orice punct de pe Pământ.

În timpul aselenizării modulelor pe Lună, astronauţii au declarat că s-a produs un zgomot surd, prelungit, ca și cum un ciocan ar fi lovit un clopot gol. Inexplicabil este și faptul că pe partea nevăzuta a Lunii au fost descoperite urme de titan, zirconiu, beriliu. Aceste metale au nevoie de temperaturi de peste 4500 de grade Celsius pentru a fuziona și exista. O astfel de temperatura nu este întâlnită pe nicio planetă din Univers.

Sondă spaţială rusească Zond 20 a prelevat de pe suprafața lunară mai multe mostre de fier pur care nu se oxidează niciodată. Cum a ajuns acest material pe Lună, rămâne un mister.

base-extraterrestre-lato-oscuro-luna

Cu toate că Luna nu are câmp magnetic, rocile sunt puternic magnetizate, fapt care nu poate fi explicat de lumea ştiinţifică.

Toate aceste caracteristici ale Lunii, au făcut ca mulți oameni de știința să considere Lună o creație a unei civilizaţii extraterestre.

CATEGORIES
Share This
>