Luna, creație extraterestră? Doi specialiști ruși susțin că da

Luna, creație extraterestră? Luna este unul dintre cele mai misterioase corpuri cerești din Sistemul Solar. În 1970, doi specialiști ruși, au elaborat o lucrare științifică, în care se întrebau dacă nu cumva Luna este creație extraterestră?

Luna, creație extraterestră?

Conspirația Lunii s-a născut în 1970, când oamenii de știință ruși, Mikhail Vasin și Alexander Shcherbakov, au publicat o lucrare incredibilă în revista de specialitate Sputnik. Această lucrare incredibilă se intitulează: ”Luna, creația inteligenței extraterestre?”.

Lucrarea științifică aduce numeroase argumente, pe care cei doi au încercat să elaboreze această teorie. Oamenii de știință ruși sugerează că pentru crearea suprafeței Lunii s-au folosit mașinării imense, cu care roca a fost topită. După acest procedeu, rezultatul a fost împrăștiat uniform și astfel s-a creat suprafața Lunii.

Interiorul satelitului planetei nostre se asemănă cu o navă spațială. Aceasta a fost ghidată prin Univers și a fost pusă pe orbita sa actuală. După aceea, pentru a-i ascunde identitatea, creatorii au învelit-o cu piatră, dar și alte materiale.

Specialiștii ruși susțineau că pe Lună s-au descoperit numeroase urme de materiale procesate, cum ar fi Uraniului 236 și Neptunium 237. Aceste elemente nu pot exista în stare naturală. Uraniul 236 este un deșeu nuclear radioactiv care se găsește în uraniu uzat și uraniu reprocesat. Neptunium 237 este elementul care rezultă în urma folosirii reactoarelor nucleare.

Loading...

”Lăsând la o parte căile tradiționale ale bunului simț, ne-am aventurat să creăm o teorie, care la prima vedere pare o fantezie neînfrânată și iresponsabilă. Cu cât descoperim mai multe lucruri despre Lună, cu atât ajungem să fim convinși despre teoria noastră. Numeroase sunt descoperirile despre Lună, pe care le considerăm enigme.”, scriau specialiștii în studiul științific.

Alți specialiști care susțin această teorie

Chiar dacă teoria care susține că Luna a fost creată de extratereștrii pare la prima vedere o fantezie, există numeroși oameni de știință care o susțin într-un fel sau altul.

În urmă cu câțiva ani, Robin Brett, fizician în cadrul NASA, a declarat că „pare mai ușor să explici inexistența Lunii decât existența ei”.

Dr. Farouk El Baz ne informează că de-a lungul timpului s-au efectuat numeroase experimente în cavernele de pe Lună. Niciodată rezultatele nu au fost făcute publice, motiv pentru care fizicianul crede că NASA a descoperit adevărul despre Lună, dar îl ține ascuns.

Dr. Sean C. Solomon, om de știință la MIT (Massachusetts Institute of Technology), a prezentat o lucrare științifică prin care sugerează voalat că Luna este goală și acest aspect se poate înțelege din studiul câmpului gravitațional al satelitului Terrei. Această ultimă teorie face posibilă explicarea cutremurelor extrem de dese de pe Lună, dar și al trepidațiilor inexplicabile și misterioase.

Luna, creație extraterestră?

Isaac Asimov, scriitor american și profesor de biochimie la Universitatea din Boston, susținea că Luna este mult prea mare ca să fi fost capturată de Terra. De asemenea, dacă privim sateliții planetelor din Sistemul Solar, realizăm că aceștia sunt extrem de mici în comparație cu planetele în jurul cărora orbitează.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și