The news is by your side.

LUNA APARȚINE UNOR CIVILIZAȚII NONTERESTRE

0

Kenneth Arnold a fost primul pilot care a făcut o descriere foarte precisă a unor obiecte zburătoare care aveau să fie numite OZN-uri., datorită formei lor sferice. Întâmplarea avea să se producă în anul 1947, în timpul unui zbor deasupra Muntelui Rainier.

El a observat o formațiune de obiecte luminoase care se deplasau cu fenomenala viteză de 1900 km/h.

Statisticile arată că peste 70000 de astfel de cazuri sunt observate într-un an. Probe incontestabile în privința existenței OZN-urilor, fotografii și filmări, au adus și astronauții de pe stația spațială ISS. Și cei mai sceptici dintre specialiști au recunoscut veridicitatea probelor.

În multe cazuri, OZN-urile au acționat în mod direct asupra asupra unor misiuni spațiale. Sondele spațiale au fost deviate de la traiectoria lor, altele au dispărut sau au fost distruse, sateliții artificiali au avut probleme de transmisiune sau dispar de pe orbită. Pierderile suportate de NASA au fost enorme, cu toate acestea, specialiștii nu au admis în mod public astfel de implicații.

Tom Jones este un veteran al misiunilor spațiale. Acum 11 ani, în timpul unei misiuni, a fost martor la distrugerea unui satelit de către un OZN. Conform declarațiilor sale, dar și a filmărilor pe care le-a făcut, satelitul s-a dezintegrat în momentul în care OZN-ul s-a apropiat.

În anul 2014, specialiștii de la observatorul McDonald, Texas, au captat imagini cu două OZN-uri de dimensiuni foarte mari, care s-au ridicat de pe suprafața lunară și s-au îndreptat către planeta Marte. OZN-urile s-au apropiat la 200000 de mile de Marte, după care au dispărut.

În anul 2013, au fost surprinse imagini cu un OZN care a intrat într-un crater lunar cu dimensiunile orașului Chicago. Mulți specialiști susțin că NASA a renunțat brusc și în mod inexplicabil la proiectul de a realiza o bază lunară. Luna aparține altor civilizații, au declarat unii cercetători.

În iunie 2016, au fost captate imagini cu trei obiecte care zburau în apropierea Soarelui, unul după altul, cu aceeași viteză, pe aceeași traiectorie. Unul dintre obiecte avea mărimea Terrei.

luna LUNA APARȚINE UNOR CIVILIZAȚII NONTERESTRE

Teoria existenței unei baze extraterestre pe Lună a revenit în martie 2017, atunci când a fost publicată o imagine surprinsă de sonda spațială LRO. Conform unor surse de la NASA, baza se află pe partea nevăzută a Lunii, specialiștii NASA cunosc existența ei încă din timpul misiunilor Apollo și are ca nume de cod Luna.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și