Take a fresh look at your lifestyle.

Lumini ciudate pe cer in timpul cutremurului din Iran

Ieri, 16 aprilie 2013, un cutremur cu o magnitudine de 7,8 grade pe scara Richter s-a produs în Iran. Seismul a avut loc la 80 de kilometri de localitatea Saravan, în provincia Balucistan, în sud-estul Iranului, la graniţa cu Pakistanul. Rapoartele preliminare oferite de autoritățile locale au arătat că 40 de persoane și-au pierdut viața în Iran și 21 în Pakistan. Numeroase pagube materiale au fost înregistrate în cele două țări vecine și conform statisticilor, acest cutremur a fost cel mai violent petrecut în ultimii 40 de ani.

Cel mai bizar lucru este lansat de seismologii din întreaga lume care se întreabă cum a fost posibil ca un seism de o asemenea amplitudine poate să se petreacă la doar 15 kilometrii adâncime? Se cunoaște faptul că asemenea cutremure violente se produc la adâncimi mai mari. Pentru că ciudățenia să se amplifice, un cameraman amator a pus la dispoziția publicului o filmare efectuată cu puțin timp înaintea petrecerii cutremurului.

cutremur iran

Din imagini se pot observa mai multe farfurii zburătoare care străbat zona, dar și o lumină puternică a cărei prezențe este imposibil de explicat. Oare activitatea farfuriilor zburătoare are legătură cu puternicul seism petrecut în zonă? Nimeni nu poate răspunde cu adevărat la această întrebare, dar după cum arată camera de filmat ceva straniu s-a produs pe cerul graniței Iranului cu Pakistanul.

loading...