LUMEA SUBTERANĂ A ROMÂNIEI, CREAȚIE TERESTRĂ SAU EXTRATERESTRĂ?

0

Acum 27 de ani, în Iași a fost descoperit un pasaj subteran misterios. Mai mulți muncitori care lucrau la renovarea unei case au descoperit o placă metalică care acoperea un puț.

Placa metalică era construită dintr-un metal necunoscut și ornată cu niște simboluri ciudate. Cele 14 imagini reprezentau niște roboți cu coadă.

Alte simboluri reprezentau glife asemănătoare cu cele mayașe și saurieni din mezozoic. La capătul puțului au descoperit o sală, înaltă de trei metri și îmbrăcată în granit. Acolo se afla o scobitură în formă de pâlnie din care curgea o apă.

În Iași există peste 1000 de tuneluri care erau utilizate ca refugiu sau pe post de frigider. Beciurile ajung până la marginea Iașului și temperatura este constantă, 4 grade Celsius.

Subteranul României este străbătut de aproximativ 500 de kilometri de tuneluri. Cei care au făcut măsurătorile în Carpați au realizat o hartă care are forma unui lup, capul este în Munții Apuseni, iar coada coboară până la Pietroșița, Dâmbovița.

Profesorul Constantin Bursuc a declarat că o poartă de intrare în aceste tuneluri este în Suceava. Tunelul se ramifică în trei părți care duc spre Retezat, Bucegi, Godeanu. Profesorul și-a pus întrebarea cine a putut să construiască o încrengătură uriașă de tuneluri?

Intrarea în această rețea de tuneluri se face printr-o deschidere din Vârful Toaca. Tunelul are o înălțime de 10 metri și în interiorul său, gravitația se anulează, deplasarea se face în salturi.

Pe timpul dacilor, aceste tuneluri erau cunoscute de câțiva sacerdoți și nobili. În timpul domniei primului domnitor din dinastia Basarabilor, platoul Bucegilor a fost interzis oamenilor de rând. Acolo se antrenau oștenii roșii, denumire dată după uniforma pe care o purtau, și care făceau parte din unitatea de elită. Se spune că aceștia păzeau tezaure ascunse în rețeaua de tuneluri.

Întrebarea care se pune este dacă aceste tuneluri au fost făcute de om sau descoperite și folosite?
În zona cetății de la Sarmisegetuza a fost descoperită o rețea de tuneluri. Cercetătorii au descoperit cuie din fier care nu ruginesc.

În lume mai sunt două exemple de fier inoxidabil, stâlpul de fier de la Deplhi și discul din Mongolia. Istoria trebuie să ne explice cine au fost creatorii lor. O civilizație terestră sau una extraterestră?

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și