LUMEA DIN ADÂNCURI, ÎNTRE FICȚIUNE ȘI REALITATE

În anul 1572, 500 de germani din regiunea Saxa Coburg, Bavaria și Prusia de est au fost selectați pentru a efectua o misiune primejdioasă.

La solicitarea regelui Sebastian I al Portugaliei, aceștia trebuiau să construiască o garnizoamă pe Amazonul superior. Soldaților li s-a permis să fie însoțiți de soțiile lor pentru că li se promisese pământ în acea zonă.

Cei selectați erau de religie luterană și suportaseră persecuții din cauza religiei lor. Soldații trebuiau să construiască un fort și să apere partea de est a Amazonului, de spanioli, care ocupau partea de vest.

America de Sud era împărțită între spanioli și portughezi, printr-o bulă papală. Soldații au plecat din Lisabona cu ajutorul a trei corăbii. Drumul a fost lung și periculos. Germanii au fost atacați de băștinași și obligați să se retragă într-o peșteră.

Această aventură periculoasă în care au murit mulți germani a fost consemnată în jurnalul căpitanului von Luckner. Pentru că indigenii considerau peștera ca fiind bântuită de spirite malefice, atacul a încetat și indigenii s-au retras.

Loading...

Germanii au avut surpriza să constate că peștera ducea la un tunel care se întindea pe o suprafață de peste 100 de kilometri.

Von Luckner a consemnat în jurnalul său, că la un moment dat, germanii au intrat în contact cu o populație care locuia în aceste tuneluri, pe care i-a numit atturieni sau atlanți.

El a mai consemnat că aceștia se retrăseseră în subteran cu 3000 de ani înainte și că proveneau din Irak, Pakistan și Siria, unde avusese loc un cataclism. Atturienii fuseseră obligați să părăsească aceste zone pentru că fuseseră atacați de nave zburătoare ale unei civilizații extraterestre.

Poate că pentru mulți dintre noi această întâmplare ține de ficțiune. În arhivele Departamentului de Stat american au fost descoperite documente cu privire la condițiile semnării armistițiului privind Primul Război Mondial. Germania punea condiția ca germanii care locuiesc în subteran în Amazonia, Antarctica și Polul Nord șă fie lăsați liberi și să-și continue viața în subteran.

piramida ocean

Lumea din adâncuri l-a fascinat și pe Hitler care a trimis mai mulți specialiști în Tibet și care timp de mai mulți ani au studiat acest fenomen. Se pare că ceea ce mulți dintre noi considerăm ca fiind o ficțiune este o realitate.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și