Lucruri incredibil despre CONTINENTUL MU

0

Continentul Mu a fost situat de către cercetătorul Augustus Le Plongeon, în oceanul Pacific. El a avansată această ipoteză în secolul al XIX-lea, ca urmare a unor cercetări și descoperiri pe care le-a făcut.

El a făcut chiar o paralelă cu civilizația atlanților, care a dispărut acum 12000 de ani. Mai târziu, mai mulți cercetători au preluat și aprofundat studiile lui Plongeon. Aceștia au ajuns la concluzia că toate insulele din oceanul Pacific sunt resturi ale misteriosului continent Mu.

Acești cercetători se referă la Insula Paștelui, Tahiti, Insulele Cook, Tongas, arhipelagul Marshall, Hawai. Aceste insule se întind pe o suprafață de 10000 de kilometri pătrați.

Se presupune că Mu a fost un continent imens, înghițit de apele oceanului, în urma unui cataclism natural. În acest sens, stau mărturie legendele indiene, tibetane, dar și inscripțiile descoperite în Yucatan sau Egipt.

Mulți specialiști au avansat ideea că acest continent, datorită bogățiilor și dezvoltării sale ar fi fost Grădina Raiului. Supraviețuitorii au dus cu ei tehnologia și cunoștințele avansate pe care le aveau, în diverse colțuri ale lumii. Așa s-au format marile imperii și civilizații, India, Egiptul, Babilonul.

Lao-tseu, un mare filosof chinez care a trăit în secolul al VI-lea î.Hr., a scris despre strămoșii lui care aveau o înțelepciune extraordinară.

Pietrele din Sais, despre care a scris Solon, sunt mărturii ale acestei civilizații. Civilizația Mu este considerată prima mare civilizație a Terrei.

Descoperiri recente au demonstrat că această civilizație popula și o parte din deșertul Gobi. În profunzime, la o adâncime de 6-7 metri, acoperite de nisip, au fost descoperite vestigii care au aparținut acestei civilizații. Capitala se numea Uighur și a fost distrusă printr-un cataclism magnetic.

În nisipul deșertului au fost descoperite tăblițe din bronz care au o vechime de peste 20000 de ani. Se spune că aceste tăblițe au fost confecționate după tehnici avansate de lucru.

Populația Mu era formată din mai multe triburi care vorbeau aceeași limbă și aveau aceeași religie. Fiind puternici, au colonizat teritorii vaste. Așa s-au format mayașii.

În diverse colțuri ale lumii au fost descoperite același tip de inscripții, făcute după aceeași tehnică, aceleași simboluri, aceleași texte despre patria-mamă și despre fii soarelui, cei mai înțelepți din lume.

Se spune că, civilizația Mu, care avea o populație de 35 de milioane, se întinsese până la Mediterană și extremitatea sud-estică a Mării Negre.

În pădurile din Guatemala și Honduras au fost descoperite triburi izolate de indieni blonzi, cu piele albă și ochi albaștri. Se spune că aceștia sunt urmașii misterioasei civilizații.

O tăbliță descoperită în Egipt, face referire la o catastrofă care a avut loc pe actualul teritoriu al Mexicului. Tăblița are o vechime de 16000 de ani și descrie prăbușirea unei suprafețe enorme de pământ, apa a înghițit toate așezările, iar mai târziu a avut loc o erupție vulcanică foarte puternică.

Continentul Mu - Lucruri incredibil despre CONTINENTUL MU

Specialiștii susțin că în acest mod s-a format Golful Mexic. În urmă cu câțiva ani, în Mexic au fost descoperite 2800 de tăblițe, acoperite cu argilă pentru a rezista eroziunii, care au aceleași simboluri cu tăblițele descoperite în deșertul Gobi și au texte cu referire la patria-mamă.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și