Loenid Ksanfomaliti: „Exista viata pe Venus!”

Loenid Ksanfomaliti: „Exista viata pe Venus!”

Loenid Ksanfomaliti,un savant de origine rusă, a şocat întreaga lume ştiinţifică când a declarat că în sistemul nostru solar, pe planeta Venus există viaţă. Cercetătorul rus mai susţine şi că are o dovadă impresionantă care sprijină teoria sa.

Întreaga poveste a pornit în clipa în care omul de ştiinţă a fost nevoit să analizeze mai multe fotografii ale planetei Venus. Atunci a fost momentul în care Loenid Ksanfomaliti, specialist în cadrul Institutului pentru cercetarea spaţiului din cadrul Academiei de ştiinţe din Rusia, a susţinut că a observat un scorpion care se mişca în voie pe Venus. Imediat după teoria emisă de fizicianul rus, NASA a cercetat cu atenţia planetă şi nu a descoperit nicio formă de viaţă. Cu toate acestea, în trecutul îndepărtat, este posibil să fi existat apă şi implicit viaţa pe Venus.

În prezent, existenţa vieţii pe cea mai caldă planeta din sistemul nostru solar este imposibilă pentru că temperatura medie la suprafaţa planetei este de 450 grade Celsius, iar atmosfera sa este alcătuită din peste 97% monoxid de carbon. O altă ciudăţenie a planetei Venus este că se învârte invers în jurul axei sale, în consecinţă Soarele răsare la vest şi apune la est. Această anomalie s-a produs în urma unui impact foarte puternic cu un alt corp ceresc.

loading...

Related posts