Locuri misterioase: Cavernele Batu, labirintul de sub Paris și locul de unde izvorăște apă roșie

Locuri misterioase: Cavernele Batu, labirintul de sub Paris și locul de unde izvorăște apă roșie

În lume, există multe locuri despre care se spune că sunt misterioase. Sunt locuri unde se produc fenomene pe care oamenii de știință nu au reușit să le explice.

Cavernele Batu

La 55 de metri de jungla malaieziană au fost descoperite mai multe caverne care au fost numite Batu. Mii de persoane vin în pelerinaj pentru că se spune că durerea fizică dispare în momentul în care intri în aceste caverne.
Unii dintre vizitatori se automutilează pentru a proba ceea ce se spune despre cavernele Batu. De neexplicat este faptul că rănile nu sângerează.

Sanctuarul de la Lourde

În fiecare an, zeci de mii de turiști ajung la sanctuarul de la Lourde, Franța. Se spune că este un loc miraculos, unde a apărut Fecioara Maria și cei care sunt bolnavi se vor însănătoși după acest pelerinaj. Medicii au confirmat 66 de cazuri în care persoane grav bolnave s-au însănătoșit după ce au intrat în sanctuarul de la Lourde.

Vaithiswarankoil

Vaithiswarankoil este o localitate celebră în India datorită predicțiilor pe care le fac interpreții Nadi. Se spune că fiecare dintre noi avem scris pe o frunză de palmier viitorul. Înainte a a începe predicția, subiectul este amprentat. Predicția este făcută in versuri. Cei care au trecut prin aceasta experiență au declarat că predicțiile au fost foarte exacte.

Labirintul de sub Paris

Este cunoscut faptul că în subteranul Parisului există un impresionant labirint. În aceste catacombe sunt depozitate peste 7 milioane de schelete. Catacombele sunt un uriaș cimitir subteran, încărcate cu energii negative.

Icoana de la Celic Dere

Și România are locurile sale pline de mister și sacralitate. În comuna Frecăței, Tulcea, se află mănăstirea Celic Dere. În mănăstire se află o icoană care se curăță singură și este numită icoana Mântuitorului. Povestea icoanei începe în timpul războiului ruso-turc, atunci când un soldat rus a dăruit icoana.

Icoana era neagră și acoperită cu un fel de pâclă groasă. Soldatul rus a spus că ea se va curăța singură și mai mult, Măntuitorul va deschide ochii. În timp, icoana s-a curățat, iar Mântuitorul are ochii întredeschiși.

Apa roșie

Rio Tinto este un munte din Andaluzia. Apa râului care izvorăște din acest munte are culoarea roșie, din cauza cantității de fier pe care o conține. Apa mai are o caracteristică, are o aciditate foarte ridicată. Specialiștii susțin că este similară cu apa subterană de pe Marte.

CATEGORIES
Share This
>