Mistere

LOCURI MISTERIOASE CARE NU POT FI VIZITATE

Arhivele secrete ale Vaticanului reprezintă una dintre cele mai bine păzite instituții din lume. Zeci de secole de tăcere și discreție absolută au trecut peste 50 km de rafturi tixite cu informații, cele mai concludente referitoare la viața secretă a personalităților, scandaluri și cele mai șocante descoperiri, mușamalizate și ascunse de ochii oamenilor.

Aria 51 este o bază, lângă Lacul Groom, unde se zvonește că se află testele legate de OZN-uri dar și de teste de armament. Această bază nu apare pe harta SUA și se presupune că ar fi sursa producerii unor fenomene inexplicabile pentru noi, oamenii de rând.
Marele Altar Ise are o mare însemnătate pentru Japonia.

Potrivit credinței japoneze legată de moarte și reînnoirea naturii, altarul se dărâmă și se reconstruiește o dată la 20 de ani iar accesul în interior este permis numai familiei regale și înalților preoți. Clubul White a fost fondat de un imigrant italian, Francesco Bianco, în 1693.

În secolul al IXX lea era vizitat de tineri din înalta societate. Ceea ce este curios, este faptul că nimeni nu știe nimic despre modul în care poți să ajungi membru. Mezhgorye, Rusia, este un oraș închis, înființat în 1979, despre care se crede că găzduiește oamenii care lucrează la baza secretă de pe muntele Yamantaw, cel mai înalt din sudul munților Urali.

Yamantaw și Kosvisky, sunt considerați cele mai secrete baze nucleare. Sateliții americani au observat excavări masive, la sfârșitul anilor 90. Două garnizoane au fost construite deasupra bazei. La întrebările americanilor, rușii au dat răspunsuri evazive, fie că acolo se află un site minier fie un depozit pentru comorile naționale.

În Rusia există un sistem de metrou care merge paralel cu cel public. Se presupune că a fost construit în timpul lui Stalin, la o adâncime de 200 metri. Biroul 39, Coreea de Nord, este una dintre cele mai secrete organizații care are ca scop obținerea de valută pentru președinte țării.

loading...

Se spune că este principalul pilon pentru așa-zisa economie de curte. Se speculează că se folosește de niște conturi din bănci chineze și elvețiene, pentru a contraface și spăla bani din tranzacții ilegale. RAF Menwith Hill este o bază militară britanică care are legătură cu sistemul spion global Echelon.

Site-ul conține o bază de control, atât la sol, cât și al sateliților. Este considerat cel mai mare sit de supraveghere electronică din lume. Poate cea mai faimoasă băutură din lume, Coca Cola, are numeroși fani în întreaga lume. Nu sunt puțini cei care s-au întrebat ce ingrediente are rețeta.

Cu toate acestea societatea cu sediul în Atlanta, păstrează secrete toate aceste ingrediente. Rețeta originală este ținută într-un seif din oțel.

vatican city - LOCURI MISTERIOASE CARE NU POT FI VIZITATE

Despre Woomera, Australia, se spune că ar fi cea mai mare zonă de testare din lume. Regiunea este închisă publicului din 1947.
Asociația Australiană de Cercetare OZN a vorbit la un moment dat despre existența unor dosare. Unul dintre ele se numește – Apariții neobișnuite de farfurii zburătoare la Woomera.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top