Locuri cu baze secrete extraterestre din Europa. Unul este în România

Încă din cele mai vechi timpuri, omul a interacționat cu extratereștrii într-un fel sau altul. Anii au trecut, societatea s-a dezvoltat din punct de vedere științific și tehnologic, dar misterul ființelor din alte lumi s-a adâncit.

Cu atât mai mult, numeroase speculații cu privire la extratereștrii circulă prin întreaga lume. Dacă privim tăblițele sumeriene o să-i descoperim pestrăini” în toată splendoarea lor. Apoi, culturile sud-ameicane au fost influențate de ființe stranii, din alte lumi, precum Viracocha sau Cacoch, personaje care au ajutat la crearea lumii.

Odată ce aceste civilizații străvechi au ajuns la final de drum, altele noi s-au născut, dar prin puterea evoluției au pierdut în mod misterios contactul cu ființele extraterestre. În acest fel s-au născut numeroase controverse cu privire la extratereștrii care interacționează cu planeta noastră și care probabil au anumite sedii secrete pe Terra, supranumite plastic baze extraterestre.

Adepţii acestei teorii susţin că ar exista cel puţin 4.000 de baze subterane ale extratereştrilor pe Terra. Iată care sunt cele mai importante din Europa:

Pic de Bugarach (Franța)

Loading...

21 decembrie 2012 era data la care urma să vină Sfârşitul Lumii, potrivit calendarului maya. Astfel, numeroşi oameni au mers la Bugarach, în departamentul Aude, iar echipele de televiziune au mers să filmeze fenomenul. De ce la Bugarach? Pur şi simplu din cauza extratereştrilor. Un zvon persistent, alimentat de ufologul Ghislain Sanchez, vorbea despre interferențe electromagnetice, care ar aveadarul” să atingă telefoanele mobile sau alte echipamente electronice aduse în apropierea muntelui.

Se crede că în interiorul muntelui există un lac ce este folosit drept hangar pentru OZN-uri, iar în noiembrie 2012 autorităţile franceze au fost chiar nevoite să interzică accesul pe munte, din cauza numărului mare de oameni care intenţionau să meargă în „singurul loc din lume care va supravieţui Apocalipsei”.

Munţii Bucegi (România)

Într-o frumoasă zi din vara anului 2003, o echipă specială din cadrul Departamentului Zero (SRI) a făcut o descoperire monumentală, existenţa unei baze extraterestre în aceşti munţi. Dorind să dezvăluie ce au văzut, românii au fost împiedicaţi de serviciile secrete americane și numeroși reprezentanți ai Illuminati, care s-au deplasat în ţara noastră pentru a mușamaliza întreaga situație.

Scanarea din satelit a muntelui a dezvăluit existenţa a două bariere energetice de dimensiuni mari, realizate de entități misterioase, care dețineau o tehnologie avansată. Prima barieră este precum un zid impenetrabil, care blochează gura unui tunel, în timp ce al doilea bloc energetic se manifestă sub forma unei cupole și este situat la extremitatea cealaltă a tunelului. Atât tunelul misterios, cât și blocurile energetice au fost aliniate cu formațiunile de la exterior, Sfinxul și Babele.

Itkur (Rusia)

Este considerată a fi Zona 51 a Rusiei. În mod oficial, această bază serveşte lansării rachetelor în spaţiu, dar în realitate aici s-ar afla vehicule extraterestre capturate, folosite pentru dezvoltarea unor tehnologii militare sofisticate, dar şi unele funcţionale, după cum a dezvăluit un renumit ufolog ucrainean. De asemenea, se spune că aici ar exista şi baze extraterestre subterane.

Staffordshire (Anglia)

În timp ce se afla la muncă, un lucrător a descoperit întâmplător o trapă de metal, cu un inel de fier montat pe ea, în mijlocul unui câmp. Acest lucru l-a condus la intrarea în tuneluri.

Câmpul se află într-o vale înconjurată din toate părţile de păduri dese. Muncitorul săpa un șanț, iar incidentul a fost povestit în „Istoria Staffordshire” de doctorul Plot, care a scris cartea la sfârșitul anului 1700. Cercetătorii caută în continuare intrarea spre misterioasele tuneluri dar nu au putut stabili exact valea în care săpa acel muncitor. 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și