Bizar

CASE BÂNTUITE, atunci când fantomele nu le dau pace oamenilor

În anul 1978, în Taiwan, începea un proiect grandios. Construcția unor case de vacanţă care au fost numite OZN, datorită formei lor, pentru militarii americani.

În momentul în care șantierul a fost deschis, a fost descoperită statuia unui dragon care a fost distrusă de muncitorii care lucrau pe șantier. După acest eveniment a urmat o serie de accidente și sinucideri care s-au produs pe șantier.

Lucrările au fost abandonate, iar orașul este părăsit, fiind considerat un loc blestemat. Și în Japonia există credința că anumite locuri sunt blestemate și trebuie evitate.

În apropiere de Tokio există un lac despre care se spune că este blestemat. Cuplurile care s-au plimbat cu barca pe acel lac au sfârșit prin a se despărți. Blestemul vine de la un sanctuar construit în onoarea zeiței Beizanten, care aduce ură, gelozie și moarte.

În Hyannis Port, Boston, celebra familie Kennedy își avea reședința, care se numea Kennedy Compound. Reședința este considerată un loc blestemat pentru că în perioada 1940-2000, familia Kennedy a fost lovită de multe tragedii, de la asasinate la accidente de avion.

Anne Palmer a fost proprietara unei impozante vile în Montego Bay, Jamaica. Casa este părăsită pentru că se spune că este bântuită de sufletele celor uciși în această casă.  Anne Palmer și-a ucis trei soți și mai mulți amanți, într-o perioadă de 10 ani.

Chiar și Anna Palmer și-a pierdut viața în această casă, în condiții misterioase. Pasajul Drake face legătura între Antarctica și America de Sud. Pasajul este plin cu ghețari, iar vântul este foarte puternic și își schimbă brusc direcția.

Multe vase s-au scufundat în această zonă. Marinarii încearcă să evite acest pasaj, considerându-l periculos și blestemat. În anul 1819, 600 de soldați au murit înecați în drumul lor spre Peru. Turnul Londrei este un loc trist, plin de amintiri tragice.

fantoma-radovani CASE BÂNTUITE, atunci când fantomele nu le dau pace oamenilor

Englezii îl consideră un loc bântuit de spiritele celor care au fost decapitați de-a lungul timpului. Fantomele lui Thomas Beckett sau Henri al VI-lea au fost observate de personalul care asigură paza.

loading...
Comments
To Top