Bizar

A locuit 17 ani pe Marte si s-a luptat cu o civilizatie extraterestra

Puscasul marin care a petrecut cel putin 17 ani pe planeta Marte unde s-a luptat cu extraterestrii, face dezvaluiri despre coloniile umane stabilite pe Planeta Rosie.

Barbatul, cunoscut sub numele de capitanul Kaye, sustine ca exista cinci colonii umane pePlaneta Rosie, iar in perioada petrecuta acolo a luptat pentru apararea acestora, relateaza Daily Star.

Fostul militar sustine ca a facut parte dintr-o flota spatiala cunoscuta sub numele de Forta de Aparare a Pamantului,care recruta personal militar din tari precum America, Rusia siChina. 

De asemenea, capitanul Kaye sustine ca martienii ar fi vrut sa preia controlul asupra planetei. El mai afirma ca antrenamentul pentru perioada petrecuta pe Marte a avut loc pe Luna, precum si pe satelitul planetei Saturn, Titan.

De asemenea, ceremonia sa de pensionare ar fi avut loc tot pe Luna, dupa 20 de ani se serviciu militar, printre invitati numarandu-se fostul secretar american al Apararii, Donald Rumsfeld.

Stiu ca in acest moment poate aceasta informatie va parea putin amuzanta, dar dupa un rationament mai indelungat, pot spune ca imposibil nu este.

civilizatie-extraterestra A locuit 17 ani pe Marte si s-a luptat cu o civilizatie extraterestra

Iar ca un adept al teoriei conspiratiei, care de fapt nu mai este teorie ci a ajuns la stadiul de conspiratie evidenta, daca pare imposibil de crezut este cu siguranta mai plauzibil decat versiunea oficiala oferita de autoritati.

loading...
Comments
To Top