Descopera

LINIILE LEY, DE LA EVENIMENTE EXTRATERESTRE, LA MIGRAȚIA PĂSĂRILOR ȘI A MAMIFERELOR

Stonehenge este un loc plin de mistere, vibrații, rezonanțe, frecvențe. În august 1971, mai mulți turiști au rămas peste noapte în apropierea sitului. Au făcut un foc și depănau povești, într-o superbă noapte de august.

Pe la orele 2.00, din senin s-a produs o furtună. Focul s-a extins și fulgere violente au început să lovească ansamblul de pietre.

Localnicii au declarat că Stonehenge a fost cuprins de o flacără albastră atât de puternică, încât nu au putut privi. În tot acest timp, s-au auzit strigăte.

După ce lumina a dispărut, mai mulți localnici s-au deplasat spre Stonehenge. Peisajul era dezolant. Corturile erau arse, dar nici urmă de turiști.

Stonehenge este amplasat pe un hub, o rețea de linii energetice, care produc vortexuri foarte puternice. Aceste linii au fost numite ley și s-a constatat că siturile vechi din Anglia au fost construite în asemenea zone.

În anul 1924, Alfred Watkins a publicat o carte în care descria existența liniilor ley și amplasarea vechilor situri, dar și a drumurilor comerciale, numite drumuri drepte, în aceste zone.

loading...

Mai târziu, s-a constatat că astfel de fenomene sunt întâlnite în mai multe colțuri ale lumii. Liniile ley posedă o energie ascunsă, care prezintă multe necunoscute pentru oamenii de știință. În anii 60, s-a făcut o legătură între aceste linii și apariţia OZN-urilor. Pilotul Tony Wedd susține această ipoteză. Traseele OZN-urilor coincid cu liniile ley.

Bineînțeles că mulți au contestat spusele lui Wedd, fără a fi date argumente. S-a considerat că este o simplă speculație. Watkins a fost primul care a demonstrat că pe aceste linii nevăzute sunt amplasate cele mai importante situri ale omenirii, din Egipt, America de Sud, până în Europa.

LINIILE LEY - LINIILE LEY, DE LA EVENIMENTE EXTRATERESTRE, LA MIGRAȚIA PĂSĂRILOR ȘI A MAMIFERELOR

Pe aceste linii nevăzute s-au realizat ritualuri religioase, activităţi astronomice sau au avut loc fenomene paranormale și evenimente extraterestre.

Ultimele date științifice demonstrează că migrația păsărilor și a mamiferelor se realizează în funcție de liniile ley. Chiar și insectele folosesc astfel de linii pentru a se deplasa. În China antică nu se realizau construcții decât pe liniile magnetice. Zona era testată de persoane cu capacități extrasenzoriale.

Romanii, înainte de a construi un oraș, lăsau vitele să pască un an, după care le sacrificau și le cercetau organele interne.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top