Descopera

Liniile Lay și cimitirul diavolului

Fiecare dintre noi suntem conectați la Terra Mamă care este traversată de curenții subtili numiți liniile Ley. Intersecțiile dintre aceste linii sunt puncte cu o energie elevată. Într-o astfel de zonă sunt amplasate piramidele egiptene, Stonehenge, Machu Picchu, Angor Wat.

Cu siguranță că vechile civilizații au avut cunoștința despre aceste energii, care sunt cunoscute sub numele de Liniile Dragonului, în China. În America de Sud ele sunt numite Liniile Spiritului.

Ceea ce este interesant este faptul că aceste linii se armonizează perfect cu constelațiile, cu Universul. Liniile Ley sunt chakra Pământului. Lacul Titicaca este așezat pe cea mai puternică zonă energetică numită Plexus solar al Pământului.

Cercetătorul Ivan Sanderson a studiat liniile Ley și a constatat că pe aceste zone de energie sunt amplasate și cele mai periculoase zone din lume care au fost numite cimitirile diavolului. Zonele au formă de triunghi și în ele se produc cele mai multe anomalii. Ne referim la dilatări spațio-temporale, dispariții de avioane, nave, oameni, pierderi de contact, aparatura nu mai funcționează.

Chiar și fusul orar prezintă anomalii. Au fost înregistrate diferențe de zeci de minute care nu au putut fi explicate în mod rațional. Sanderson explică că există cinci astfel de zone în emisfera nordică și cinci în cea sudică.

Triunghiul Diavolului este o astfel de zonă care se află în apropiere de Japonia. Acolo au fost înregistrate turbioane anormale de eter. Autoritățile japoneze au decis ca zona să fie evitată de nave și avioane, după ce au avut loc mai multe incidente, dispariții de avioane și nave în mod misterios.

Cu ajutorul unui dispozitiv numit Earthgate, cercetătorii americani au descoperit în statul Oregon o astfel de zonă, unde se produc vortexuri energetice.

Edgar Cayce a descris în scrierile sale influențele liniilor energetice asupra vieții de zi cu zi a oamenilor și apariția unor fenomene stranii. El considera că piramidele din Egipt au fost amplasate în astfel de zone pentru că beneficiază de o misterioasă energie telurică.

Conform opiniei sale, Atlantida a dispărut pentru că a fost construită la intersecția dintre mai multe linii energetice, un nod care a avut influențe în producerea catastrofei. Mai mult, el susținea că civilizațiile sumeriene, babiloniene, egiptene, mayașe au dispărut pentru că au populat zone cu energii puternice, numite noduri Ley.

Liniile Lay - Liniile Lay și cimitirul diavolului

El a fost primul care a vorbit despre Mexic și despre producerea unor catastrofe care au la origine aceste energii. Poate că toate cutremurele devastatoare care s-au produs în Mexic, în septembrie 2017, au legătură cu spusele sale.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top