Descopera

Legile fundamentale ale Universului! Iată cum trebuie să fie viața noastră

Universul funcționează după propriile legi care stau la baza creației. Legea rezonanței este una dintre ele. Rezonăm sau nu cu alte persoane, obiecte sau zone. Avem capacitatea de a respinge ceea ce nu ne este favorabil.

Memoria este cea care ne determină să nu revenim în locuri unde nu ne-am simțit bine, să nu mai venim în contact cu persoanele care nu au fost compatibile cu noi. Memoria rezonează cu exteriorul. Se spune că oamenii atrag ceea ce sunt.

O altă lege după care funcţionează Universul este cea a sincronicităţii. Lucrurile pozitive sau negative din viaţa noastră sunt programate în funcţie de această lege.

Inteligenta cosmică determina tot ceea ce ni se întâmpla. Nu trebuie să fim miraţi că ni se întâmpla un lucru pe care ni l-am dorit sau la care am gândit.

Sentimentul de deja vu este primul semn al legii că undeva, cândva am mai avut o altă viaţa. Visul este o regresie într-un trecut dintr-o viaţa anterioară. Mulţi dintre noi au capacitatea de a previziona ceea ce va urma. Probabil că au avut o viaţa sau mai multe într-un viitor care vor urma în viaţa reală, prezenta.

Mulţi dintre noi avem empatii fata de persoane sau locuri necunoscute, de culturi diferite. Ne regăsim în ele şi nu putem da o explicaţie. Ceea ce a existat, exista şi va exista.

O altă lege este cea a karmei care spune că culegem ceea ce semănăm. Este o lege a justiţiei pure, imparţială. Ceea ce meritam o să ni se întâmple.

S-a spus că Universul este o matrice în care suntem prizonieri. Ne ducem existenta într-un spaţiu şi timp în care nu avem decizia finală. Suntem sau nu un experiment care se repeta, noi, oamenii, preluând forme diferite de viaţa.

CENTRUL UNIVERSULUI EXISTEN%C8%9AIAL - Legile fundamentale ale Universului! Iată cum trebuie să fie viața noastră

Dacă legea conform căreia ceea ce a existat, exista şi va exista, înseamnă că suntem într-o perpetuă schimbare. Nu suntem cei care guvernează şi iau deciziile cele mai importante. Poate că suntem simpli executanţi într-o lume condusă de divinitate.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top