LEGENDELE URBANE, DINCOLO DE REALITATE

LEGENDELE URBANE, DINCOLO DE REALITATE

Legendele urbane sunt întâmplări care s-au petrecut de-a lungul timpului și care produc frisoane. Vă prezentăm câteva dintre cele mai celebre legende urbane.

Doamna în alb este o tânăra care face auto stopul pe o șosea lăturalnica din Franța. Şoferii care au oprit la semnele sale și au transportat-o o bucată de drum susțin că este o persoană tăcută și care se panichează atunci când mașina se apropie de o curbă periculoasă.

Straniu este faptul că aceasta dispare din mașina, imediat ce mașina a trecut de curba. Cei care au fost protagoniştii unor astfel de întâmplări susțin că este vorba despre fantoma unei tinere care și-a pierdut viața într-un accident produs în curbă respectivă.

O altă legendă celebră este cea a lui Bloody Mary. Aceasta a fost o tânăra mamă care după ce i-a murit copilul s-a sinucis în baie. Se spune că ea bântuie sălile de baie, iar cine se uita în oglindă și pronunța Bloody Mary de trei ori va fi atacat de fantomă.

Japonezii sunt un popor plin de superstiţii. Ei au legende urbane înfricoșătoare. Una dintre acestea face referire la fantoma unei tinere femei care a fost căsătorită cu un samurai mult mai în vârsta decât ea. Pentru că era foarte gelos și a acuzat-o de infidelitate, samuraiul, într-un acces de furie, i-a mutilat fata. Se spune că cei care se întâlnesc cu fantoma nu trebuie să o privească. În caz contrar, vor avea parte de cele mai mari necazuri.

În anul 2011, în Japonia a avut loc un tsunami care a făcut 16000 de morți. Mai mulți şoferi de taxi au declarat că la câteva luni de la această tragedie, au preluat din gara Ishinomaki o femeie care a cerut să fie dusă în cartierul Minamihama. Cu toate că i se spunea că zona nu mai este locuită ca urmare a puternicului tsunami, ea insistă să ajungă la casa ei, spunând şoferilor, sunt moartă?

În momentul în care mașina se apropia de zona, pasagera dispărea.

După ce s-a pensionat, un american și-a cumpărat o casa într-o zonă montană, sperând că va scăpa de stresul unui oraș ca New York. Abia se mutase în nouă locuinţă, când a avut parte de o întâmplare neobișnuita.

În prima seară, a primit vizita unei femei care i-a spus că este vecina sa și pentru că se certase cu soțul îl roagă s-o găzduiască până dimineața. Dimineața când s-a trezit, presupusa vecina dispăruse. Pentru ca în următoarele două seri întâmplarea s-a repetat, americanul s-a dus la poliție pentru a prezenta cazul.

Polițiștii i-au arătat o fotografie în care americanul a recunoscut persoana în cauză. Totodată a aflat că aceasta decedase cu un an în urmă, ca urmare a unor lovituri aplicate de soțul său.

Mitchell Winehouse este tatăl regretatei cântăreţe Amy Winehouse. Într-un interviu acordat revistei Sun, el a declarat că spiritul fiicei sale în vizitează noaptea. Fantomă se apropie de patul în care doarme și îl privește îndelung.

Este cunoscut faptul că Amy avea tatuat pe un braț o mierlă. Imediat după moartea cântăreţei, o mierlă s-a așezat lângă fereastra din bucătăria artistei.

CATEGORIES
Share This
>