Bizar

Legendă sumeriană: Zeii au coborât pe Terra şi i-au oferit omului o parte din genele sale

O veche legendă sumeriană spune că atunci când zeii au coborât pe Pământ, pentru că nu le-a plăcut ce au găsit, s-au hotărât să intervină şi să modifice structura genetică a omului. Annunaki le-au oferit oamenilor o parte din genele lor pentru a crea un hibrid, mult mai inteligent şi predispus evoluţiei spirituale.

Nu putem să precizăm cu exactitate cum a fost a fost realizată această modificare a Adn-ului uman, dar s-a descoperit că omul are doar 20 de codoni activaţi din cei 64. Cei 44 sunt în stare latentă, probabil lăsate în acest fel pentru ca într-un viitor îndepărtat să se realizeze şi activarea lor. Nu putem să nu ne întrebăm oare cum ar fi fost omul în prezent dacă ar fi avut activi toţi codonii?

În plus, Sean David Morton vorbeşte într-un dintre lucrările sale că un al semn al manipulării genetice constă în cei 46 de cromozomi faţă de cei 48 întâlniţi la celelalte primate.

Cum sunt de fapt reptilienii?

Reptilienii sunt mai puţin emoţionali decât omologii lor din rasa om. Cu toate acestea, ei au o cunoaştere extrem de rafinată al fizicii universale şi a legilor universului. Reptilienii sunt responsabili pentru anumite Şcoli Oculte de pe Pământ şi învăţăturile lor sunt provenite din cunoştinţele vechi deţinute de la rasa lor mamă, Carienii.

Reptilienilor li s a spus de un mit al creaţiei prin rasa lor mamă, Carienii, care a intrat în conflict cu mitul creării de oameni. Reptilienii şi-au spus că au avut dreptul de a coloniza toate planetele şi sistemele stelare din univers şi atunci când au făcut o, au avut de asemenea dreptul de a cuceri sau distruge orice civilizaţie pe care au găsit o acolo unde au debarcat.

Acest mit al creaţiei a fost sursă a numeroase conflicte între Reptile şi Oameni în toate dimensiunile. Cu toate acestea reptilienilor li s a permis să devină parte negativă a jocului Universal (Polaritatea Integratoare). Fără ei, toată lumea ar fi trăit în pace şi nu ar fi fost nici un conflict. În acest caz, evoluţia sufletul ar înceta şi însuşi universul cunoscut ar deveni stagnant.

Reptilienii reprezintă Partea Întunecată în integrarea Polarităţii de joc în timp ce Oamenii reprezintă Lumina. Prin acest joc, de cel mai înalt ordin, toate sufletele în acest univers au posibilitatea de a evolua spiritual şi de a se reîntoarce la sursa creatoare a lui Dumnezeu.

Enki a fost patriarh domnitor al Casei a 4-a Dimensiune(sunt 9 dimensiuni cunoscute în această ierarhie regală) de AlN în acest moment. Până de curând, Marduk, fiul lui Enki a fost comandantul actual al Flagship al Federaţiei Nibiru, având controlul confiscat prin forţa de la bunicul lui, Anu, fostul comandant. După câte se ştie, Enki a devenit patriarh al Casei a 5-a Dimensiune de AlN şi, de asemenea, şef al 5D Consiliului Nibiruan care reprezintă Dark Polarity(partea polar întunecată).

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top