Legea nescrisă a Omertei: Stephen Hawkins avertizează că inteligenţa extraterestră se trezeşte şi omenirea se află în pericol

Spiritele nu sunt calme după ce Discovery Channel a difuzat un film cu un comentariu realizat de celebrul fizician Stephen Hawkins, care atrage atenția că inteligența extraterestră se trezeşte și că suntem într-un mare pericol. Face un apel către oameni, de a nu intra în contact cu aceștia. Nu este primul apel. Celebrul fizician, care este o somitate în acest domeniu, a mai făcut astfel de declarații, prin care atenționa omenirea de acest pericol iminent.

El afirmă că forme de viață există în diferite părți ale Universului. În primul zbor pe Marte, cercetătorii își propun să analizeze praful care va fi introdus într-un aparat sofisticat, cu ajutorul căruia vor fi detectate urme de ADN. Ar fi un pas uriaș pe care omenirea l-ar face în acest domeniu, care are multe necunoscute.

În anul 1977, radiotelescopul din Ohio a înregistrat cel mai lung semnal extraterestru, a durat 37 de secunde și provenea din constelația Săgetător. În 2004, un alt semnal a fost înregistrat, acesta provenind din constelația Berbec. În secolul al XIX-lea, savantul suedez Arhenius lansa teoria că viața pe Pământ este rezultatul unei fecundări care s-a făcut pe altă planetă, pe căi extraterestre.

În secolul XX, lumea științifică a ignorat această teorie. Astăzi cercetătorii europeni au adus în discuție această teorie, fiind foarte interesați de modul în care s-a efectuat transportul vieții pe Pământ.
Unii cercetători susțin că în Univers au fost trimise milioane de tone de molecule biologice. Unele dintre aceste molecule au fost capturate de câmpul gravitațional, alte au fost distruse de explozii, dar altele au putut ajunge pe anumite planete, cum ar fi Pământul.

Moleculele în contact cu apa s-au dezvoltat. Specialiștii spun că doar 5% din ADN-ul uman conține informații utile. Restul de 95% este format din părți excesive care închid în ele multe secrete.
Cercetătorii au reușit să facă un tablou general cu privire la OZN-uri.Cum sunt ele, în viziunea specialiștilor?

Loading...

Sunt dotate cu o viteză fenomenală de accelerație. Au efecte electromagnetice asupra automobilelor, televizoarelor, radiourilor. Au efect magnetic asupra ceasurilor și busolelor. Apar și dispar foarte repede și au influență asupra vegetației cu care vin în contact. Biologii care au studiat vegetația din locurile unde au fost văzute OZN-uri, au declarat că frunzele care erau în stadiu de tinerețe, lunile mai-iunie, în contact cu OZN-urile căpătau caracteristicile frunzelor de la sfârșitul toamnei. Vegetația suferă un traumatism prin care se accelerează procesul de îmbătrânire. În 1989, a făcut senzație un interviu pe care l-a dat Al Bielek și care a pretins că a lucrat la proiectul Philadelphia sub numele de Edward Cameron. El a susținut că Nikola Tesla, autorul acestui experiment era în contact permanent cu extratereștrii.

Vă readuc aminte că în acest experiment, un vapor a dispărut timp de câteva ore, după care a revenit în portul respectiv. Dean Mitchell este al șaselea astronaut american care a pus piciorul pe Lună. El a dat mai multe interviuri, în care a rupt legea nescrisă a Omertei. A descris situații în care el și alți colegi astronomi au văzut OZN-uri, au informat autoritățile americane, dar au fost sfătuiți să păstreze tăcerea asupra acestor fapte.

El susține că o parte din obiectele zburătoare neidentificate nu sunt extraterestre, sunt creații ale americanilor, care au obținut de la extratereștrii tehnologie ca să le poată construi. Mitchell a mai afirmat că autoritățile americane sunt în contact cu extratereștrii de mult timp și chiar au proiecte la care lucrează împreună. Sunt aduși în discuție extratereștrii de tip nordic, înalți, blonzi și cu ochi albaștrii, care sunt parteneri vechi ai cercetătorilor americani.

extraterestrii

Extratereștrii au capacitatea de a trăi între 200 și 400 de ani și își pot recicla corpul. Ei nu au stomac, în schimb, pot absorbi prin piele substanțe minerale, cu care se hrănesc. Planeta pe care trăiesc extratereștrii s-ar afla poziționată în spatele soarelui. În rapoartele secrete apar numele președinților americani, Truman și Eisenower.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și