The news is by your side.

Legatura stransa a mayasilor cu o civilizatie extraterestra

0

Un nou film documentar intitulat “Revelations of the Mayans 2012 and Beyond” expune unul dintre cele mai mari secrete ale mayaşilor, legătură strânsă cu o civilizație extraterestră. Producătorul documentarului, Raul Julia-Levy, susţine că “în curând autoritățile mexicane vor face publice mai multe scrieri şi artefacte care dovedesc irevocabil colaborarea mayaşilor cu o civilizație extraterestră necunoscută”.

Se pare că mayaşilor le-a fost încredințată misiunea de a conduce Pământul pentru o perioadă nedeterminată de timp, dar au fost forțați să fugă atunci când “oamenii cu intenţii întunecate” au apărut. Există foarte multe dovezi care atestă colaborarea mayaşilor cu o civilizaţie extraterestră, care au fost ţinute secrete, de către autorităţile mexicane cât şi cele guatemaleze, pentru a proteja o civilizație importantă dusă la degradare de mass-media înfometată de subiecte incendiare.

mayasi1 Legatura stransa a mayasilor cu o civilizatie extraterestra

Raul Julia-Levy susţine că cele două guverne au fost refractare cu privire la documentarul pe care urmau să-l realizeze, însă când au auzit despre prezentarea legăturii între mayaşi şi extratereștrii au devenit brusc cooperante. Astfel au fost puse la dispoziţia realizatorilor documentarului mai multe materiale impresionante care nu doar prezintă o civilizație a mayaşilor avansată din foarte multe puncte de vedere ci ci una care comunică cu extratereștrii.
Jose Rosado, ministrul de stat din Guatemala a făcut o declaraţie uluitoare la adresa mayaşilor susţinând că ” ei au lucrat pe mai multe planuri cu extratereștrii”.

“Până în prezent guvernul guatemalez a ţinut secrete foarte multe documente şi artefacte care demonstreaza legătură între mayaşi şi o civilizație extraterestră avansată. A venit vremea ca acest secret să fie cunoscut de întreaga lume“, a mai declarat ministrul guatemalez.

Documentarul cu pricina va fi lansat la sfârșitul anului, chiar înainte de fatidica dată de 21 decembrie 2012, atunci când se inchide calendarul mayaş, care va încheia ciclul de 5126 de ani.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și