Legătura stranie între Mexic și extratereștrii

Legătura stranie între Mexic și extratereștrii

Salmonela ar putea fi responsabilă parțial de epidemia care a decimat milioane de azteci în secolul al XVI-lea, în sudul Mexicului.

În perioada 1545-1550, aztecii au cunoscut un final brutal și misterios. Peste 15 milioane de azteci au murit în condiții neelucidate încă. Un articol publicat în Nature Ecology and Evolutions sugerează că una din cauze ar fi o formă mortală de salmonela, o bacterie aerobică.

Specialiștii susțin că bacteria produce o febră asemănătoare cu cea tifoidă, erupții cutanate, stări de vomă. Arheologii au recuperat dinți de la 24 de schelete și au examinat ADN-ul cu ajutorul unui program de modelare informatică.

Au fost efectuate 24 de teste, cinci dintre acestea aparținând unor indivizi morți înainte de invazia europenilor. Cele cinci teste nu prezentau urme de salmonela, situație care i-a făcut pe cercetători să facă legătura dintre această boală și europenii ajunși în Mexic.

Este cunoscut faptul că atunci când au ajuns în America de Sud, europenii au adus boli precum variola și rujeola. Populația autohtonă nu avea dezvoltați anticorpi pentru aceste boli, iar ceea ce a urmat este de înțeles.

Același tip de salmonela a fost descoperit în ADN-ul unei femei norvegiene, moarte în anul 1200. Această descoperire i-a făcut pe autorii săi să consemneze că această bacterie exista în Europa cu 300 de ani înainte de debarcarea în America de Sud și ar fi fost adusă de europeni.

Loading...

Aztecii au fost o populație amerindiană care rămân în istorie printr-o cultură bogată, printr-o arhitectură impresionantă, prin cruzimea ritualurilor religioase și prin dispariția misterioasă. Originea lor este incertă. Se presupune că făceau parte din triburile care au emigrat din nordul Mexicului, către partea de sud.

Din punct de vedere etimologic, cuvântul aztec provine de la aztlan care înseamnă țară albă, aluzie la partea de nord a Mexicului. Capitala imperiului era la Tenochtitlan, unul dintre cele mai impresionante orașe din istoria omenirii.

Mexicul este o regiune unde au trăit civilizații pe care istoricii le consideră fabuloase. Pe lângă azteci și mayași, se presupune că a fost un loc frecventat și de extratereștri, mărturie fiind o serie de artefacte descoperite de arheologi.

Atunci când Hernan Cortes, celebrul conchistador, a ajuns în Mexic, indigenii l-au asemuit cu una dintre divinitățile lor, dat fiind pielea albă a acestuia. Cortes era considerat un fel de dumnezeu care coborâse din ceruri și nu venise pe ape.

După anii 70, Pentagonul s-a implicat în mai multe proiecte care vizau supravegherea spațiului aerian mexican, datorită unor apariții ale unor obiecte de origine extraterestră.

În 11 iulie 1991, în timpul eclipsei totale de soare, radarele au înregistrat un val de apariții ale unor obiecte cu dimensiuni gigantice. Unii ufologi au încercat să facă o legătură între aceste apariții și faptul că în Mexic există peste 2000 de vulcani, cel mai important fiind Popocatepetl, vulcanii fiind locurile cu cele mai multe apariții de OZN-uri.

limbă universală

Una dintre cele mai interesante profeții aztece face referire la 11 iulie 1991, dată la care a avut loc eclipsa totală de soare, în care se spunea că va răsări un soare nou, al șaselea ca număr, pe care îl numeau soarele tigru.

În profeție se mai spunea că planeta noastră va înregistra modificări climatice, dar și inversarea polilor magnetici. Conștiința umană se va trezi ca urmare a întâlnirii cu maeștrii stelelor.

loading...

Related posts