Spiritualitate

LEGĂTURA STRANIE ÎNTRE CONȘTIINȚA UMANĂ ȘI CONȘTIINȚA COSMICĂ

Vă prezentăm o teorie pe care scriitorul și omul de știință Serge Reiver Nazar o susține în cartea sa, Pelerin prin Cosmos. Acum 60 de milioane de ani, sistemul nostru solar a suferit o catastrofă de o asemenea amploare că evoluția vieții pe Pământ a fost modificată.

O planetă care era situată între Marte și Jupiter, cu dimensiuni apropiate Pământului, 14000 km diametru, a explodat și a transformat profund sistemul nostru solar.

El a dat numele acestei planete Malonne. Această teorie este susținută de existența unei centuri de asteroizi între planetele Marte și Jupiter și de numeroșii asteroizi, unii de dimensiuni mari, care se află în sistemul nostru solar. Aceștia provin din marea explozie care a avut loc.

Pământul a suferit o catastrofă majoră care a distrus echilibrul ecologic, respectiv, dispariția unei părți a regnului vegetal și animal.

Creația fizică a Universului este consecința unei evoluții a conștiinței universale. Ne referim la o conștiință globală de tip galactică, stelară, planetară, în care corpurile sunt numite galaxii, stele, planete. Fiecare element cosmic respectă legea globală universală, dar are o vibrație și o construcție particulară. Vorbim despre energii metrice.

Fiecare corp celestru are propria sa caracteristică, evoluție, are propriu său drum cosmic, la fel ca și noi, oamenii. Între cosmos și oameni există o legătură indestructibilă. Universul este în plină expansiune, la fel și omenirea, în funcție de cauză și efect.

Acum 60 de milioane de ani, în momentul cataclismului, condițiile din sistemul nostru solar erau diferite. Planul material al planetelor telurice, compoziția atmosferei și a solului, orbitele planetelor, Marte era fără sateliți. Multe planete prezentau forme de viață.

Venus era o planetă populată, însă dezvoltându-se foarte rapid, ființele au migrat spre o altă dimensiune, cea de a patra. În momentul cataclismului, Terra se afla în cretacic. Formele de viață se dezvoltau într-un ritm lent. Flora era compusă din ierburi, palmieri, conifere, ciuperci.

Fauna era compusă din specii marine, reptile, păsări, mamifere mici și dinozauri. Omul nu exista în plan material pe Terra. Poate că, numai mental, astral.

Cele trei planete populate de oameni erau Marte, Venus și Malonne. În dezvoltarea sa, omul a căutat noi forme de energie. Această căutare este cauza dezastrului care s-a produs pe planeta Malonne.

Explozia a schimbat orbita Pământului, viteza de rotație s-a redus, axa Pământului s-a înclinat cu câteva grade. Meteoriți de dimensiuni mari au căzut pe suprafața planetei noastre. Meteoriții în contact cu solul au provocat incendii violente. Atmosfera a fost încărcată cu praf și reziduri ale exploziei, timp de 3000 de ani. Soarele nu a mai fost vizibil, iar schimbările climatice au apărut.

O parte din vegetație a dispărut, alta s-a adaptat. O parte din regnul animal a dispărut, animalele mari și cele carnivore care nu au mai găsit mâncare.

Animalele mici care și-au găsit adăpost în subsol au supraviețuit. Noua gravitație a avut consecințe nefaste asupra animalelor mari care nu au mai putut să se adapteze.

CON%C8%98TIIN%C8%9AA - LEGĂTURA STRANIE ÎNTRE CONȘTIINȚA UMANĂ ȘI CONȘTIINȚA COSMICĂ

În urma exploziei, Luna s-a depărtat de Pământ provocând schimbări în atracția gravitațională. Populația de pe Marte a fost obligată să-și construiască adăposturi artificiale pentru a supraviețui schimbărilor, iar mai târziu, farfurii zburătoare cu care a migrat spre alte planete.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top