Legătură între creștinism și extratereștrii? Un OZN gigant apare în pictura “Madonna cu pruncul şi Sf.Ioan Botezătorul copil”

Pictura „Madonna cu Sfântul Ioan Botezătorul copil”, realizată de Domenico Ghirlandaio (1449-1494), ridică numeroase semne de întrebare cu privire la rolul extratereștrilor în religia creștină.

Tabloul, de o frumusețe rară, o înfățișează pe Fecioara Maria alături de doi copii, unul fiind Sfântul Ioan Botezătorul, dar partea cea mai interesantă este că pe cer se află un obiect sferic, care ne duce cu gândul la un OZN.

Pictura este senzațională și a stârnit numeroase controverse cu privire la acest misterios OZN. În primul rând, s-a născut întrebarea: De unde avea habar Domenico Ghirlandaio de OZN-uri și extratereștrii?

Este posibil ca pictorul italian să se fi inspirat din altă parte, când a realizat opera de artă, sau pur și simplu era conștient de legătura între extratereștrii și religia creștină?

Nu putem să răspundem la aceste întrebări, dar putem spune că se speculează că OZN-ul în cauză are doi ocupanți, adică două ființe venite dintr-o altă lume și asistă la spectacolul vieții.

În plan îndepărtat, se poate observa un bărbat, care este însoțit de un câine, care privește cu stupoare spre OZN.

Obiectul zburător este înconjurat de raze. Probabil că pictorul a vrut să transmită faptul că acesta era strălucitor sau pur și simplu emitea o lumină galbenă foarte puternică.

De asemenea, nu de puține ori s-a speculat faptul că ar fi o legătură strânsă între creștinism și extratereștrii. Acesta nu este singurul tablou din perioada Renascentistă care înfățișează ființe sau obiecte venite dintr-o altă lume.

madonna sfantul giovannino - Legătură între creștinism și extratereștrii? Un OZN gigant apare în pictura “Madonna cu pruncul şi Sf.Ioan Botezătorul copil”

Probabil că atunci s-a produs o evoluție pe scara conştiinţei umane și astfel artiștii au dorit să transmită mesajul că tot timpul am fost supravegheați pe Terra de anumite entități misterioase.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Comentariile sunt închise.