X-Files

Legătura ascunsă între KENNEDY și evenimentele extraterestre

Jane Dixon, 1904-1997, a fost astrologul cel mai cunoscut al SUA. Într-un interviu acordat în martie 1956, ea a prezis că, în anul 1960, va fi ales președinte un democrat, înalt și cu ochii albaștri. Din păcate, a mai spus ea, președintele va fi asasinat înainte să încheie mandatul.

SUA au fost zguduite de tragedia care s-a produs în anul 1963, când președintele Kennedy a fost asasinat. În anul 1965, ea publică o carte bibliografică, dar și cu profeții, care s-a vândut în 3 milioane de exemplare.

În momentul în care ea a făcut celebra predicție, anul 1956, Kennedy nu-și exprimase dorința de a candida la alegerile prezidențiale. În aceste condiții, ea nu a putut fi acuzată de escrocherie. Președintele Kennedy a fost asasinat la Dallas, în cursul unei vizite pe care o efectua alături de soția sa.

La o oră după ca a fost asasinat, forțele de ordine l-au arestat pe Lee Harvey Oswald. La scurt timp, Oswald este asasinat în sediul poliției de către patronul unui restaurant, Jack Ruby, un apropiat al mafiei. Totul s-a petrecut sub privirile presei și ale cameramanilor care filmau ancheta lui Oswald.

Ancheta a concluzionat că, Oswald a acționat singur și că gloanțele au fost trase într-un interval de 5-6 secunde. Prima întrebare pe care presa a pus-o anchetatorilor a fost cum a fost posibil ca într-un interval atât de scurt, Oswald să utilizeze o pușcă din al Doilea Război Mondial, atât de rapid?

O altă întrebare a fost cea legată de prezența la locul asasinatului a unui individ, îmbrăcat în ținută sport, care susținea că face parte din serviciile secrete. În realitate, acesta nu era agent secret.

În anul 1966, creierul lui Kennedy a dispărut misterios dintr-un laborator, cu câteva zile înainte de a fi analizat glonțul care străpunsese creierul.

În timpul celor trei ani de mandat, Kennedy a făcut declarații care au supărat pe reprezentanții CIA. El a declarat, spargeți în mii de bucăți CIA și aruncați-le în vânt. În ceea ce privește mafia, i-a declarat război deschis.

În anul 1963, Kennedy încheiase două tratate cu URSS-ul, în vederea unor misiuni comune pe Lună și asupra fenomenelor extraterestre. Kennedy era pregătit să declasifice documente privind OZN-urile.

Conform declarațiilor făcute de Robert Dean, ofițer la NATO, în perioada 1963-1969, SUA derulau un proiect top secret, numit Cosmic Top Secret.

JFK Main 631341 - Legătura ascunsă între KENNEDY și evenimentele extraterestre

Scopul acestui proiect era acela de a elimina pericolul unui război cu extratereștrii, prin utilizarea unor arme nucleare sofisticate.
Dean a mai declarat că, se impunea un memorandum cu URSS-ul, din cauza intensificării evenimentelor extraterestre și a unei invazii iminente a acestora.

Multe teorii au fost lansate cu privire la cauza asasinării președintelui și asupra autorilor. S-a vorbit despre implicarea CIA, a mafiei, a lui Fidel Castro, a URSS-ului.

Declarațiile pe care le-a făcut Dean cu privire la intenția declasificării unor documente privind evenimente extraterestre, a deschis o nouă pistă în analiza cauzelor atentatului. Dean a mai declarat că, CIA și NASA s-au opus cu vehemență acestui demers al președintelui. Coincidență sau nu, președintele a fost asasinat cu câteva zile înainte să declasifice aceste documente.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top