Leaving Neaverland, unele stațiile radio au luat decizia de a nu mai difuza cântecele luiMichael Jackson

Leaving Neaverland, unele stațiile radio au luat decizia de a nu mai difuza cântecele luiMichael Jackson

Stațiile de radio din lumea întreagă au luat decizia de a nu mai difuza cântece interpretate de Michael Jackson ca răspuns la documentarul Leaving Neaverland care prezintă detalii cu privire la abuzurile sexuale săvârșite de artist de-a lungul vieții.

CNN a prezentat știrea conform căreia posturile de radio din Noua Zeelandă nu mai difuzează muzică cu Michael Jackson, iar CBS a prezentat informația conform căreia alte trei posturi de radio din Montreal au urmat exemplul.

Mai mult, radiodifuzorul Media Works a impus aceeași restricție la stațiile de radio pe care le coordonează.

Leaving Neverland

Documentarul Leaving Neverland prezintă declarațiile a doi bărbați, Wade Robson și James Safechck, care susțin că au trăit alături de artist la reședința acestuia Neverland, mai mulți ani, în timpul copilăriei.

Familiile celor doi copii au primit asigurări de la artist că se va ocupa personal de cariera lor artistică și-i va ajuta să devină vedete. Cu acordul părinților, cei doi copii au petrecut o perioadă lungă de timp alături de artist. Mai mult, familiile au primit sume importante de bani pentru a trece cu vederea anumite lucruri.

Mama lui Safechck a declarat că artistul le-a cumpărat o casă, pe lângă sumele de bani de care le-a primit.

Cei doi bărbați au declarat că artistul a recurs la simularea unei căsătorii, în care au primit verighete și multe alte cadouri, dar și asigurarea că între artist și cei doi s-a creat o legătură care trebuie respectată toată viața.

În cadrul ritualului de ceremonie, artistul le-a spus celor doi copii, suntem făcuți unul pentru altul și trebuie să ne iubim. Artistul le-a pus pe deget câte o verighetă și au primit multe daruri. Cei doi au declarat că au fost victime ale unor abuzuri sexuale repetate din partea artistului.

O altă victimă a artistului a fost și actorul Macaulay Culkin, care în copilărie a petrecut mult timp alături de artist.

Michael Jackson

Producătorul filmului Simpson a retras de pe piață episodul dedicat lui Michael Jackson ca urmare a acestei situații.

În prezent, 11 persoane au depus plângere împotriva artistului ca urmare a unor agresiuni sexuale. Fratele artistului, Jermaine Jackson a declarat că va da în judecată canalul de televiziune HBO, care a difuzat documentarul Leaving Nederland, cerând daune morale de 100 milioane dolari.

CATEGORIES
Share This
>