Take a fresh look at your lifestyle.

Laserul cu ajutorul căruia pot fi distruși asteroizii care sunt periculoși pentru planetă

Cercetătorii de la Universitatea California au pus la punct un laser cu ajutorul căruia pot fi distruși asteroizii care sunt periculoși pentru planetă.

Acest dispozitiv va fi utilizat împotriva oricărui pericol care vine din spațiu. El poate inversa sensul de rotație al unui asteroid și se preconizează să fie utilizat și împotriva OZN-urilor. Laserul se numește DE-STAR.

În anul 2007, chinezii au distrus un satelit meteorologic care se afla la 800 de kilometri altitudine cu ajutorul unei rachete. Modul în care a fost distrus satelitul a îngrijorat și nemulțumit pe americani, cu toate că, în anul 1985, americanii au folosit aceeași metodă ca și chinezii.
În anul 2008, China a distrus un satelit de spionaj. Nicio mare putere nu a ripostat, dat fiind misiunea specială a satelitului.

Specialiștii au tras un semnal de alarmă, susținând că echilibrul geo-strategic este în pericol, la fel și echilibrul planetei noaste. Cercetătorii chinezi lucrează la un proiect gigant care, conform declarațiilor autorităților chineze, va costa peste un miliard de dolari. Este vorba despre o stație spațială în care vor amplasa panouri gigant care vor capta energia solară. Proiectul presupune o finanțare de două ori mai mare ca cea folosită la misiunile Apollo.

Autoritățile chineze au declarat că visul lor este de a cuceri cosmosul și de a deveni numărul unu mondial. Colonelul american Dedrickson a afirmat că în două rânduri extratereștrii au distrus rachete nucleare terestre. În anul 1980, americanii au plasat o bombă nucleară pe Lună, care a fost distrusă de extratereștri.

Laserul și razele X atomice au fost experimentate nu numai în spațiu, ci și în subteran sau în adâncul oceanelor. Aceste experimente au fost cauza unor cutremure puternice, a unor forme de cancer care au îmbolnăvit populația din apropierea zonei de testare sau apariția unor mutații la plante și animale. În anul 1962, francezii au efectuat un test nuclear în Sahara, în zona Ecker, într-un masiv muntos. Intrarea a fost blocată cu beton armat și porți metalice.

Loading...

În momentul exploziei, intrarea a cedat și materialul radioactiv a ieșit la suprafață, unde se aflau mulți ziariști și soldați.
Pilotul care a survolat zona a rămas orb, mulți dintre soldați s-au îmbolnăvit sau au murit. Ministrul apărării, Messmar, care se afla în zonă, s-a îmbolnăvit în urma suflului radioactiv.

Unul dintre soldații care se afla în zonă a declarat că nu au avut echipament de protecție. Vântul a adus tot materialul radioactiv în zona unde se aflau soldații și ziariștii. Cu toate că autoritățile franceze au dorit să muşamalizeze incidentul, opinia publică a aflat adevărul, dat fiind numărul mare de îmbolnăviri și de morți.

Nu mai este un secret că, în timpul războiului rece, americanii au intenționat să facă un test nuclear pe Lună. Decizia fusese luată, după ce rușii au lansat primul satelit artificial. Americanii erau convinși că rușii au preluat comandă și că, în orice moment, pot declanșa un război nuclear. Cercetătorii americani lucrau la o șarjă nucleară care trebuia trimisă către Lună.

rp_asteroid1.jpg

Colonelul Dedrickson susține că în două rânduri extratereștri au intervenit și au distrus angrenajul nuclear. În caz de nereușită a testului, planeta noastră ar fi fost grav afectată.

Marile puteri ale lumii au continuat, în cel mai mare secret, să cerceteze acest domeniu. Se spune că SUA are un laser care este numit Raza Morții, care este un mijloc de distragere fenomenal. Marile puteri ale lumii se pregătesc pentru un război care nu știm dacă se va duce în Univers sau pe Pământ.

loading...

Comentariile sunt închise.