Mozaic

LACRIMILE, DAR DE LA DUMNEZEU

Se spune că lacrimile sunt o formă de comunicare nonverbală. Despre femei se spune că plâng de opt ori mai mult decât bărbații. Lacrimile sunt provocate de iritații, dureri sau emoții.

În perioada în care o femeie este însărcinată plânge mai des din cauza lipsei de ovulație. În plus, hormonul care este responsabil de lactație provoacă reprize întregi de plâns.

Un caz cu totul excepțional s-a înregistrat în Yemen unde o tânără plânge cu lacrimi în care au fost descoperite bucăți mici de piatră. Fata are vârsta de 12 ani și conform analizelor medicale este perfect sănătoasă. Bucățile mici de piatră se numesc dacryolite și sunt studiate de mari oftalmologi americani, în încercarea de a da un răspuns la acest fenomen inedit.

Se spune că plânsul este un dar lăsat de Dumnezeu. Lacrima are în componența sa proteine care hrănesc și protejează ochiul de eventualele boli.

Un caz deosebit de interesant a fost difuzat de televiziunea chiliană Horas. O tânăra de 20 de ani pe nume Yaritza Oliva plânge cu lacrimi de sânge. După ce a avut o infecție la ochiul stâng, Yaritza a început să plângă cu lacrimi de sânge.

Ea a declarat că a fost la cei mai buni specialiști chilieni care nu au putut să se pronunțe în acest caz. Între timp, tânăra s-a obișnuit cu această situație. Un specialist american s-a deplasat în Chile unde a făcut investigații medicale. El a declarat că Yartza suferă de o boală foarte rară care se numește hemolacria.

loading...

În anul 2009, CNN a prezentat un caz asemănător, al unui tânăr din Tennessee.

Nu numai oamenii plâng, ci și relicvele sacre. În Civitavecchia, Italia, o statuie a Sfintei Fecioare plânge cu lacrimi de sânge. Acest misterios fenomen a început în anul 1995. Statuia a fost supusă unor analize cu raze X, pentru a nu exista suspiciunea unei escrocherii.

LACRIMILE - LACRIMILE, DAR DE LA DUMNEZEU

În plus, analizele sângelui au demonstrat că este foarte vechi, motiv care a făcut imposibilă stabilirea grupei sanguine.

loading...
To Top