Descopera

Labirintul de la baza unei piramide din Egipt a fost descoperit! Informația este ascunsă pentru că istoria trebuie rescrisă

O lume uitată, un mister extraordinar, care se profilează în mai multe camere subterane se află în Egipt. Un incredibil labirint există chiar la baza unei piramide.

Povestea acestui labirint misterios a început în Antichitate, când personalități precum Herodot sau Strabo au avut privilegiul de a-l vizita. Descrierile sunt uimitoare, ca și când acolo se află ascunse, departe de ochii profanilor, cele mai mari secrete ale omenirii. Herodot îl descria precum o lucrare impresionantă, care depășește cu mult splendoare piramidelor din Egipt. Strabo susținea că odată ajuns acolo realizezi cât de mici sunt oamenii în comparație cu munca titanică care a fost depusă în sanctuarul misterios.

Anticii susțineau că labirintul se află chiar în apropierea Lacului Moiris, nu foarte departe de Orașul Crocodililor. Aceste coordonate par a fi desprinse dintr-o poveste, dar această poveste se pare că are un mare sâmbure de adevăr.

Mai mult de atât, labirintul este format din 40 de coloane, aflate de fiecare parte, iar acoperișul este format dintr-o imensă piatră sculptată. Pereții sunt acoperiți cu picturi incredibil de frumoase și în fiecare cameră se ascunde istoria unei civilizații impresionante care a trăit pe Terra în timpurile îndepărtate.

O altă descriere a labirintului a fost realizată în secolul al XVII-lea de către eruditul iezuit Athanasius Kircher. Kircher a avut ocazia să viziteze întreaga structură megalitică și pe lângă descrierea sa a realizat și o schiță a templului sacru, dotat cu peste 3000 de camere. Pereții fiecărei încăperi sunt pictați cu hieroglife și picturi incredibile. Iezuitul nu a spus cu exactitate locul în care se află misteriosul labirint, dar interesant este faptul că descrierea sa se potrivește perfect cu cea a lui Herodot.

Povestea prinde contur

loading...

În 2008, o echipă formată din arheologi egipteni și belgieni a descoperit o structură subterană, care are să fie labirintul. Operațiunea arheologică s-a desfășurat în secret și conform unor martori oculari se pare că a fost descoperit secretul anticilor. Este localizat la mai puțin de 100 de kilometri de Cairo, chiar în apropierea piramidei lui lui Amenemhat al-III-lea și nu sub Marea Piramidă.

Arheologii au folosit aparatură de ultimă generație pentru a realiza descoperirea. S-a penetrat solul cu o sondă, care a ajuns într-un dintre camerele sanctuarului. De aici și până la marea descoperire a mai fost un singur pas.

labirint egipt - Labirintul de la baza unei piramide din Egipt a fost descoperit! Informația este ascunsă pentru că istoria trebuie rescrisă

Ideea este că prea multe informații nu au fost oferite publicului larg și nimeni nu înțelege acest aspect. Un singur articol a apărut în revista de specialitate NRIAG, care a fost contestat în cadrul unei conferințe de către secretarul general al Consiliului Suprem al Antichităţilor din Egipt, care l-a catalogat drept mincinos.

Unul dintre arheologii belgieni, Louis de Cordier, a încercat să facă publice descoperirile sale, dar fără succes. Există pe internet numeroase articole scrise de acest arheolog, dar cu toate acestea nu sunt luate în considerare. De ce? Pentru că labirintul din Egipt ascunde secretele umanităţii, care nu trebuie să iasă la iveală sub nicio formă. Istoria ar trebui rescrisă și perspectiva generală a societății s-ar schimba brusc, iar valorile actuale, precum banii, puterea sau viaţa materială ar pieri pentru totdeauna, iar conducătorii lumii ar pierde pentru totdeauna controlul asupra maselor.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top