Take a fresh look at your lifestyle.

LA PATRU ANI DE LA DISPARIȚIA AVIONULUI MH 370, CAZUL RĂMÂNE NEDEZLEGAT

Peter McMahon este inginer și trăiește în Australia. McMahon are o lungă experiență în anchetele privind accidentele aviatice.

În 15 martie 2018, el a declarat unui post de televiziune australian că a descoperit cu ajutorul Google Earth epava avionului MH 370, care a aparținut companiei Malaysia Airlines și care a dispărut în mod misterios în anul 2014.

Conform declarației sale, epava avionului se află la 16 kilometri distanță de Insulele Mauritius, într-o zonă a oceanului care nu a fost cercetată în cursul căutărilor după dispariția avionului.

McMahon a mai declarat că autoritățile nu au dorit să descopere epava pentru că prăbușirea avionului s-a produs ca urmare a unei explozii produse de o rachetă sau de o bombă.

Pasagerii, captivi în Afganistan


La câteva luni de la dispariția avionului, un cotidian rus publica un articol în care susținea că pasagerii sunt captivi în Kandahar, Afganistan. Autorul articolului susținea că deține această informație de la un agent guvernamental rus.

În articol se mai spunea că piloții nu sunt culpabili, deoarece teroriștii i-au obligat să schimbe ruta avionului, către Kandahar.
În momentul aterizării, una din aripile avionului a atins pista din cauza denivelărilor și a aterizării violente.

Loading...

Pasagerii sunt în viață, au fost împărțiți în șapte grupuri și sunt ținuți captivi în colibe. 20 dintre pasageri de naționalitate asiatică au fost trecuți clandestin în Pakistan, unde sunt captivi într-un buncăr.

AVIONULUI MH 370

Se împlinesc patru ani de când avionul a dispărut misterios cu cei 239 de pasageri la bord. Printre aceștia se aflau informaticieni care lucrau la mari companii americane și chineze, medici de renume mondial care se deplasau la un congres privind SIDA. Să fie adevărată varianta jurnalului rus? Pasagerii erau o captură prețioasă?

loading...

Comentariile sunt închise.