KGB-ul şi pactul secret cu extratereştri

Dezvăluirile făcute în cazul Roswel pun planeta pe jar. După 60 de ani de negare, americanii au recunoscut practic că ființe din alte galaxii au vizitat Pământul. FBI ul a desecretizat un dosar în care un agent declară că a văzut trei OZN uri din care au coborât niște creaturi, îmbrăcate într-o textură metalică fină. OZN urile aveau un diametru de 15 metri iar cei trei extratereștrii erau morți. Cadavrele aveau o lungime de 90 de centimetri.

Incidentul s-a întâmplat în 1947, lângă o bază militară din New Mexico. Raportul conține mărturii din care reiese faptul că militarii americani au efectuat autopsiile celor trei cadavre. Un alt caz similar s-a produs în apropiere de Marea Baltică, la Timmensdorfer. Dosarul desecretizat conține mărturii din care reiese că OZN ul avea un diametru de 30 de metri. În interiorul navei au fost descoperite 16 cadavre. Lungimea fiecărui cadavru era de 80-90 centimetri.

Cadavrele erau asemănătoare cu niște clone. La autopsie s-a aflat că nu aveau aparat digestiv și eliminator. În toate cazurile în care au fost astfel de incidente, serviciile secrete, respectiv CIA și KGB-ul au preluat conducerea anchetelor, dând publicității anunțuri prin care aceste incidente erau negate sau erau atribuite oamenilor.

În timpul războiului rece, până în 1970, URSS-ul înregistrase reale progrese în ceea ce privește tehnologia și lupta de a cuceri Universul. Sunt specialiști care susțin că aceste progrese nu le puteau face cercetătorii sovietici, singuri, fără ajutorul unor minți superdezvoltate.

Se face referire, desigur, la faptul că savanții ruși ar fi intrat în comunicare cu civilizații extraterestre care i-au ajutat în toate aceste descoperiri. Kremlinul a dezmințit acest lucru. Mai mult, sunt voci care susțin că mare parte din persoanele care au murit în Gulagul rusesc sunt victime ale experimentelor pe care extratereștrii l-au efectuat.

Loading...

Curios este faptul că nu s-au găsit rămășițe ale acestor persoane. Însuși Stalin ar fi făcut un pact malefic cu extratereștrii.
Există voci care spun că în cadrul KGB-ului exista un departament specializat pe acest schimb de persoane, care deveneau cobaii extratereștrilor și obținerea unor tehnologii avansate. Conspiraționiștii afirmă că societățile moderne sunt construite sub forma unor cercuri concentrice de putere, putând fi manipulate și controlate de sus în jos.
În această ecuație, regimul politic nu mai contează. Serviciile secrete, aflate în vârf, au propriile motive atunci când vine vorba despre păstrarea liniștii în privința extratereștrilor.

De la CIA, Mossad până în Benin, serviciile secrete procedează în același mod, atunci când vine vorba despre păstrarea acestor secrete. Dezvăluirile ar produce reacții necontrolate ale maselor. Fizicianul american Frieman, și-a consacrat o parte din activitate studierii relației între puterea umană și extratereștrii.

În opinia sa, omenirea este condusă după patru principii care reușesc să evite un Watergate cosmic. Agenții secreți caută să descopere și să descifreze potențialul tehnologic al extratereștrilor și atragerea acestui potențial în țările pe care le reprezintă. Acest lucru este top secret. Nimeni nu dorește ca reprezentanții altor țări să intre în posesia acestor tehnologii avansate.

kgb

Dacă o mare figură politică sau Papa ar ieși să facă astfel de anunțuri, s-ar produce o anarhie politică, economică și chiar religioasă în întreaga lume. Populația ar fi de necontrolat. Al patrulea principiu are în vedere controlarea strictă a fundamentaliștilor religioși, care, în problema OZN, fie consideră că extratereștrii sunt unelte ale Satanei, fie nu recunosc posibilitatea existenței lor.

Recrudescența fundamentalismului religios în plin secol XXI, este unul dintre aspectele cele mai îngrijorătoare pentru unele servicii de informații. Evident, atunci când aceasta nu se află în interesul lor. În timpul celui de al Doilea Război Mondial, Wiston Churchill, a emis un ordin prin care toate aceste informații erau clasificate, în ideea de a nu stârni panică în rândul populației.

În cadrul proiectului We the people, președintele Obama este somat printr-o petiție să desecretizeze dosarele legate de extratereștrii. În petiție se spune că oamenii au dreptul să știe adevărul.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și