KGB-UL ȘI FENOMENUL EXTRATERESTRU

KGB-UL ȘI FENOMENUL EXTRATERESTRU

Winston Churchill a fost cel care a utilizat primul sintagma cortina de fier, cu privire la URSS și Europa de Est. Exista un mecanism halucinant care nu lăsa să treacă nicio informație.

KGB-ul organiza și coordona tot acest sistem ermetic. Documente care au început să fie declasificate conțin informații despre preocuparea KGB-ului în ceea ce privește fenomenul extraterestru.

Un eveniment important s-a petrecut în noiembrie 1985. Deasupra unei instalații militare a fost văzută o sferă luminoasă care plutea la 40 de metri deasupra solului. Avea mărimea unei mingi de fotbal.

După ce a survolat zona, câteva minute, sfera s-a ridicat și a dispărut. Câteva minute mai târziu, locuitorii unei localități din apropiere au putut urmări, preț de câteva minute același fenomen.

Armata era în stare de alertă. Zona a fost împânzită cu soldați și agenți KGB. Conform documentelor, în momentul apariției sferei luminoase, instalația militară nu a mai funcționat.

Probleme asemănătoare au avut și șoferii care se aflau în trafic, pe o șosea din apropiere. Un alt eveniment s-a produs în decembrie 1987, când pilotul un avion de linie cu destinația Tibilissi a raportat prezența unui OZN, în apropierea avionului.

Pilotul a mai spus că ciudatul obiect lasă în urma lui o lumină puternică. Comunicarea cu turnul de control s-a întrerupt brusc, după care a urmat o explozie puternică.

A fost o tragedie aeriană bine ascunsă de KGB. S-a spus că a fost o eroare de pilotaj. Documentele KGB susțin că accidentul s-a produs din cauza unui OZN care s-a apropiat de zona de zbor a avionului.

Conform documentelor KGB, în perioada 1987-1988, în zona Kamciatka au fost văzute mai multe OZN-uri. Militarii de la baza militară au raportat aceste apariții, care aveau forma unor sfere luminoase.

Rapoartele KGB conțin informații la ordinul pe care l-au primit militarii pentru a lansa rachete militare având ca țintă sferele luminoase.

Șeful bazei militare a avansat teoria conform căreia OZN-urile apăreau exact în ziua în care militarii trebuiau să lanseze rachete, în cadrul proiectelor de simulare a unui război.

În decembrie 1989, deasupra Asiei centrale sovietice au fost observate zeci de astfel de apariții, astfel încât, în unele rapoarte KGB, se vorbea despre un pericol dat de invazia OZN-urilor.

Tot în arhivele KGB se află un document extrem de important, cu privire la o întâmplare care s-a produs în portul polonez Gdynia. Cu toate că incidentul s-a petrecut în Polonia, KGB-ul a coordonat toată operațiunea de recuperare a unui extraterestru.

baza-extraterestra

În anul 1959, docherii din port au asistat la prăbușirea unui OZN, la câteva mile de port. Autoritățile s-au deplasat la fața locului, de unde au recuperat o creatură și epava OZN-ului.

Creatura a fost transportată la spitalul Universitar din Varșovia, unde în cel mai mare secret a fost examinată.
Medicul care a făcut consultul a declarat că sistemul circulator al creaturii era diferit de cel uman, la fel și numărul degetelor de la mâini și picioare. La scurt timp, creatura a murit și a fost preluată de KGB și dusă la Moscova.

CATEGORIES
Share This
>