Take a fresh look at your lifestyle.

Kalpa Vigraha, statuia hindusa cu puteri magice

Povestea statuii Kalpa Vigraha” a început în anul 1959, când un călugăr tibetan, însoțit de o gardă de corp, bate la ușa CIA. Călugărul avea un pachet foarte important care conținea o statuie specială. Pentru că nu a vrut să pice în mâinile chinezilor, călugărul a donat-o americanilor care urmau să facă diverse studii asupra ei.

Americanii au preluat statuia fără să-i acorde o prea mare importanță și astfel artefactul a trecut în arhivele CIA sub numele de codMustangul”. După câteva săptămâni, unui agent special i-a fost trezită curiozitatea de statuia mică de doar 47 grame. Astfel, a avut ocazia s-o examineze și să întocmească un raport cu privire laKalpa Vigraha„.

Informația cea mai prețioasă a fost oferită chiar de călugărul care a donat statuia, pentru că acesta susținea că a fost găsită într-un cufăr foarte vechi, care provenea dintr-o perioadă foarte puțin cunoscută pe care hindușii o numescDwapara Yuga”. Conform istoricilor, această perioadă este foarte veche și nu se cunosc foarte multe lucruri despre ea.

La doar câteva zile după ce călugărul a oferit statuia agenților secreți de la CIA, un conflict sângeros s-a iscat între armata chineză și câțiva revoluționari tibetani. Cu această ocazie foarte mulți oameni au murit printre care și călugărul în cauză. Acesta probabil că a fost un semnal pentru agenții CIA, care au hotărât ca statuia trebuie examinată minuțios pentru a înțelege valoarea și importanța sa.

Dintr-o dată surprizele au început să apară și pentru că statuia era însoţită de un text ciudat, probabil un manual de folosire, interesul oamenilor de știință s-a manifestat brusc. CIA a trimis statuia într-un laborator specializat, unde trebuia să de efectueze testul cu carbon pentru a se identifica vechimea artefactului.

Laboratorul din cadrul Universităţii din California a stabilit că statuia are o vechime cuprinsă între 28.500-24.500 de ani. Acest rezultat este unul impresionant pentru că statuiaKalpa Vigraha” devenise astfel cel mai vechi obiect din lume. Întrebările nu ai încetat să curgă și interesul pentru acest obiect misterios creștea pe zi ce trecea.

Loading...

Cine a putut să confecționeze o asemenea statuie în acea perioadă? La ce putea să folosească o asemenea reprezentare și ce la ce se referă textul care o însoțea? Analizat de mai mulţi experți lingvistici s-a stabilit că textul a fost scris într-un limbaj pre-sanscrit, Rigvedic, o limbă de existența căreia nu s-a știut niciodată.

 

Timp de câțiva ani, textul a reprezentat o problemă, dar în cele din urmă s-a produs minunea și a fost descifrat. Astfel, statuia aparține zeului hindus Shiva care este așezat în genunchi.

Pe cap are un șarpe și în mâna ține o armă. În jurul gâtului are un şirag de mărgele. Se pare că textul conținea și alte informații importante pentru că imediat după descifrare statuia a fost trimisă spre un alt laborator pentru a se preleva anumite probe biologice.

S-a vehiculat ideea că statuia este o adevărată sursă de energie și vindecare. Nu au fost niciodată dezvăluite aceste experimente, dar se pare că ele măresc durata de viață a omului considerabil.

În prezent statuia nu mai este de găsit de parcă s-a evaporat, iar manuscrisul a fost găsit în casa unui biolog care se ocupase cu studierea sa. Povestea cele mai vechi statui din lume,Kalpa Vigraha„, rămâne învăluită în mister datorită secretelor care sunt păstrate cu sfințenie de agenţia americană.

loading...

Comentariile sunt închise.