Descopera

KABBALA, SURSA HARULUI DIVIN AL LUI NOSTRADAMUS

Henry Dalsheim, scriitor, a publicat în anul 2012, cartea intitulată Scrisori Premonitorii, în care face o analiză amplă a textelor și profețiilor lui Nostradamus. Dalsheim a decriptat două scrisori ale lui Nostradamus. Prima se numește Scrisoare către Henry, viitorul regea al Franței și cea de a două, Scrisoare către Cezar, fiul său.

În cea de a doua scrisoare, Nostradamus îl roagă pe fiul său să facă publice profețiile pe care el le-a făcut.
Conform autorului, în cea de a doua scrisoare, Nostradamus descrie secolul al XXI-lea debutând cu o criză economică. Aceasta se va transforma într-o conflagrație mondială.

Lumea musulmană susținută de Rusia va începe lupta cu Occidentul. Rusia va fi susținută și de alte țări foste comuniste. Italia și Franța vor fi scena unor lupte duse între creștini și musulmani. Cercetătorii s-au întrebat de unde a provenit acest har divin a lui Nostradamus de a vedea viitorul cu claritatea și precizia pe care a avut-o în profețiile sale?

Un răspuns poate fi acela că străbunicul său l-a inițiat în matematică, citirea astrelor, dar și în Kabbala.   Kabbala este o metodă de a interpreta Biblia, care permite cunoașterea universului și viitorul umanității. Nostradamus a știut să interpreteze extraordinar regulile ciclice ale umanității. Nostradamus a descris în aceste scrisori că profețiile sub formă de catren sunt venite prin har divin, supranatural.

În nopțile în care nu dormea, Nostradamus descrie locul și modul în care scria profețiile. Avea în mână o crenguţă dintr-un arbore, pe care o înmuia în apă și harul divin îl făcea să înceapă să scrie. Pentru ca profețiile sale să fie de neînțeles de către profani, el introducea în text cuvinte latine, grecești, evreiești. Folosea antiteza, inversiunea.
Nostradamus a început scrierea profețiilor, după moartea soției și a celor doi copii. Le-a publicat într-un almanah al vremii și ele se refereau la previziuni legate de vreme.

Țăranii, cei care făceau agricultură, le-au citit și au fost, la început, contrariați de veridicitatea lor, mai târziu, mulțumiți că informațiile îi ajutau în munca lor. Nostradamus a fost recunoscut ca profet, după ce el a prezis moartea regelui Henry al II-lea. Poporul francez și-a dat seama de harul divin pe care acest om îl avea.

loading...

El și-a prezis și moartea, care s-a produs în 2 iulie 1566. A murit singur, în camera sa, căzut pe podea lângă patul său, exact ca în catrenul pe care l-a scris.  Nostradamus vorbește în catrenele sale de Antihrist, potop, război religios, comete, eclipse.

Referitor la anul 2015, vă prezentăm, mai jos, traducerea acestui catren.
O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate,
Peste Pământurile din Vest și Lombardia
Va fi foc pe navă, ciumă și captivitate
Mercur în Săgetător. Saturn dispare.

Nostradamus1 - KABBALA, SURSA HARULUI DIVIN AL LUI NOSTRADAMUS

Mercur se va afla în Săgetător, în 25 noiembrie. În ceea ce privește prezicerea unui cutremur devastator, în Lumea Nouă, vom vedea ce se va întâmpla! Interesant este faptul că și seismologii susțin idee că un cutremur major se va produce în America de Nord.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top