The news is by your side.

Jophar Vorin, cazul bărbatului venit dintr-o lume paralelă

În 1850, în Germania, a fost găsit un bărbat misterios pe nume Jophar Vorin. Nu avea acte și nici nu știa unde se află, motiv pentru care a fost anchetat de autorități.

Le-a spus oamenilor legii că vine dintr-o țară numită Laxaria și se află în Europa pentru a-și găsi fratele mort într-un accident naval.

Cazul lui Vorin a fost consemnat în analele vremii fiind drept unul misterios și controversat. În 1850, un bărbat rătăcit și confuz a fost găsit într-un sat de lângă Frankfurt.

Autoritățile vremii l-au interogat și ceea ce a spus acesta i-a șocat pe toți. Susținea că vine dintr-o țară numită Laxaria, situată peste ocean. Interesant este că înțelegea limba germană, dar nu putea s-o vorbească.

Limba pe care o cunoștea și o vorbea era laxariana și de religie era creștin. Anchetatorii nu știau cum să reacționeze la acest caz pentru că toate informațiile oferite de Vorin păreau a fi eronate, dar în același timp reale.

Vorin a mai spus că venise pe continent pentru a-și căuta fratele mort într-un accident naval. Interesant este faptul că niciun astfel de accident nu se petrecuse în acea vreme în Europa.

Când a fost pus să arate locul în care se produsese accidentul acesta nu a putut. Harta lumii părea stranie pentru el și nu o cunoștea.

Cazul a rămas nesoluționat și nimeni nu își putea explica de unde a venit acest bărbat și nu putea fi trimis acasă pentru că Laxaria nu a existat niciodată.

dimenisuni-paralele Jophar Vorin, cazul bărbatului venit dintr-o lume paralelă

Bărbatul a fost lăsat să plece și nu a mai fost găsit niciodată. Probabil că a găsit o metodă de a se întoarce în lumea din care venise.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și