Johann Friede, călugărul care a prezis Apocalipsa pentru ca apoi să domnească pacea eternă

Johann Friede (1207-1257) a fost un călugăr austriac, care și-a dedicat întreaga viață religiei și credinței sale. Fiind înzestrat cu dragoste divină, călugărul a avut o serie de viziuni profetice și discursuri fantastice despre viitorul omenirii, despre cataclismele care vor zdruncina planeta și totodată despre moartea a milioane de oameni care va precede sfârșitul lumii.

Friede a lăsat drept mărturie mai multe manuscrise în care scria că oamenii se vor schimba odată cu trecerea vremurilor sentimente precum lăcomia, ura, apatia, dar si cruzimile pe care le vor arunca unii asupra celorlalți vor deveni lucruri normale. În cele din urmă această normalitate muribundă va provoca incizia prin care sfârșitul apocaliptic va încheia un alt ciclu al vieții pe Terra.

Preotul a anunțat încă din secolul al XIII-lea că nu cu mult înaintea de judecata cea mare omenirea se va confrunta cu schimbări climatice de proporții, furtunile solare vor modifica modul de viață pe Terra și în cele din urmă se va produce schimbarea polilor magnetici. Cutremurele vor zgâlţâi și vor provoca nu doar pagube materiale, ci și numeroase victime.

Aceste evenimente nu se întâmplă doar din pricină naturală, omul contribuind pe deplin la dezechilibrul prin care trece planeta noastră. Friede scria că omul prin progresul său tehnologic haotic a depășit anumite limite naturale cauză pentru care vine vremea în care toate polițele trebuie plătite.

Atunci când lumina artificială nu va mai funcționa, marele eveniment va fi aproape. Atunci când nopțile vor deveni luminoase, nu va fi din cauza Lunii, ci pentru că din constelația Ursa Mare vor lumina Pământul 500 de sori. Lumina acestor sori va acoperi atât lumina Lunii, dar și răceala Soarelui. În tot acest timp, umanitatea va intra în panică, iar păsările se vor comporta precum reptilele pentru că nu vor mai putea zbura.

Loading...

Imaginea groazei continuă cu alte evenimente, care conform călugărului vor semăna doar frica pentru marele sfârșit.

Atunci când Soarele își va arăta fața din nou, chiar în mijlocul iernii, întreaga planetă va fi acoperită cu un strat de zăpadă subțire. Numai că acest strat nu va fi alb precum zăpada, ci de culoarea sulfului și extrem de toxic.

Acest strat de zăpadă la care se referea Friede nu poate să fie decât urma unui război atomic, în care cele 500 de lumini pot reprezenta bombele atomice care vor exploda în diferite locuri ale globului.

O ceață densă de gaze se va coborî din cer și atunci vor muri mai mulți oameni decât au murit în toate războaiele de pe Pământ. Cartea Apocalipsei va fi citită în toate bisericile și astfel marea cometă își va face apariția.”

Este posibil ca în urma unui război mondial așa cum nu a mai fost niciodată, mai mult de jumătate dintre oamenii de pe Terra să moară și abia apoi, cei rămași în viață, vor realiza greșeala pe care au făcut-o.

O lumină puternică va veni din constelația Orion și va arăta calea cea dreaptă supraviețuitorilor. Un nou Mesia își va face apariția, iar omenirea va apuca drumul dreptății, păcii și iubirii necondiționate.

apocalipsa

Interesant este faptul că Apocalipsa nu va aduce sfârșitul dramatic al civilizației, ci începutul de care societatea aceasta decadentă are mare nevoie.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și