Jocul de cărți Illuminati prezice asasinarea lui Donald Trump

Jocul de cărți Illuminati prezice asasinarea lui Donald Trump

Jocul de cărți Illuminati, care a prezis moartea prințesei Diana, evenimentele de la Word Trade Center sau chiar o deversare de petrol în ocean, arată în viitor, președintele american, Donald Trump va fi asasinat.

Jocul de cărți Illuminati a fost lansat în 1995 și este bazat pe mai multe cartonașe pe care sunt desenate diverse evenimente.

La început, pasionații teoriei conspirației nu au luat în seamă acest joc, dar odată cu trecerea anilor evenimentele de pe cartonașe se petrec în viața reală. Este ca și cum cineva a creat o agendă a viitorului prin acest joc.

La prima vedere pare o simplă coincidență, dar dacă analizăm câteva dintre aceste cartonașe, realizăm că ele au prezis numeroase evenimente. Cum a fost posibil? Pentru a răspunde la această întrebare trebuie să ne folosim de o teorie a conspirației, care susține că Illuminati ne-au pregătit viitorul cu mult timp înainte.

Printre evenimentele prezise de acest joc se numără moartea prințesei Diana, tragicele evenimente de la Word Trade Center, dar și tragedia din Golful Mexicului, când milioane de barili de petrol au ajuns în apă.

Mai mult de atât, jocul a prezis că Donald Trump va câștiga alegerile de la Casa Albă și mai apoi va fi asasinat.

Cartonașul în cauză se intituleazăEnough is Enough” și prezintă o imagine care seamănă perfect cu cea a lui Trump. La baza cartonașului se regăsește textul  „At any time, at any place, our snipers can drop you…have a nice day.”, în traducere liberăOricând, oriunde, lunetiștii noștri te pot doborâ…sa ai o zi bună”.

Acest text este mai mult decât sugestiv și pornind de la această idee, s-a mai născut o teorie a conspirației, care susține că Trump va fi asasinat. Dacă teoria se va regăsi în realitate, doar viitorul o poate demonstra.

CATEGORIES
Share This
>