Joaca de-a Dumnezeu: Crearea omului hibrid

Unul dintre obiectivele lui Stalin, în anul 1920, a fost acela de a crea un hibrid, jumătate om, jumătate maimuță. Se dorea un hibrid insensibil la durere, care putea mânca orice și care avea puteri nemaipomenite.

Stalin a apelat la echipa de cercetători ai lui Ilya Ivanov și i-a comandat crearea unui super-soldat.
Rusia avea nevoie de astfel de hibrizi nu numai pentru război. Tara era în plină etapă de industrializare și nevoia de forță de muncă era mare. Ivanov începe cercetările în Africa de Vest, unde injectează spermă umană unei maimuțe.

În paralel, în Georgia, țara de origine a lui Stalin, injectează spermă de la un cimpanzeu unei femei.
Aceste experimente au ajuns la urechile americanilor, care le-au făcut publice. Pentru că acest proiect a eșuat, Stalin l-a trimis pe Ivanov în gulagul rusesc. Ivanov moare în anul 1932. Ivanov este cunoscut ca fiind unul dintre pionierii experimentelor prin care a obținut hibrizi. Unul dintre experimentele sale reușite a fost un hibrid obținut dintr-o zebră și un măgar.

În anul 2008, în Marea Britanie au fost efectuate 155 de experimente în care au fost creați hibrizi umani. Experimentele s-au făcut în secret. Jurnaliștii britanici au intrat în posesia unor informații și le-au dat publicității. Scandalul a fost mare, în condițiile în care guvernul britanic a finanțat aceste proiecte. Cercetătorii implicați în aceste experimente s-au apărat, susținând că vor testa pe acești hibrizi medicamente și tratamente noi, în vederea cercetării unor boli incurabile. Opinia publică din Marea Britanie a intrat în alertă, s-a apelat la intervenția instituțiilor abilitate să apere deontologia medicală
Mulți s-au întrebat ce se va întâmpla dacă aceste experimente nu sunt bine monitorizate și acești hibrizi scapă în libertate, unde se vor înmulți după bunul lor plac?

Cercetătorii britanici nu au precizat ce animale au fost folosite în experimente, dar e de la sine înțeles, că sunt mamifere. Cu cât codul genetic al acestor animale este mai apropiat de cel uman, cu atât experimentul are șanse mari de reușită. Cei care susțin aceste experimente au declarat că organele interne ale hibrizilor vor putea fi grefate la pacienți bolnavi și astfel vor fi salvate multe vieți. Astfel de grefe, de la hibrizi la om, s-au făcut în China şi Coreea.

Loading...

sumer-prizonier-insectoid

Istoria medicinei ascunde astfel de experimente macabre. Unii specialiști susțin că au fost făcute pentru progresul medicinei, alții se opun cu fermitate. Multe alte state au făcut experimente secrete. Canada a obținut încă din 1980, un hibrid, 30% om și 70% porc. China și SUA au experimentele lor secrete, în acest sens. Dacă aceste experimente vor continua, cu siguranță, lumea se va transforma. În China au fost obținute 400 de ovule hibrid, ca rezultat al spermei umane injectate la iepuri. Chinezii susțin că au distrus cele 400 de ovule.Adevărul numai ei îl știu!

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și