Spiritualitate

JERTFE UMANE, TRECUT ȘI PREZENT

Încă din antichitate a fost practicat sacrificiul uman. Egiptenii, babilonienii, grecii, romanii cu toții au practicat acest ritual, pentru mulțumirea zeilor sau a lui Dumnezeu. Aztecii erau recunoscuți pentru astfel de practici. Mulți istorici au caracterizat acest popor ca fiind cruzi și iubitori de vărsare de sânge. În religia lor, jertfele umane se făceau pentru a aduce la viață Soarele și Luna. Sângele uman și inima celui sacrificat erau ofrande pentru forțele divine.

Cronicarii spanioli din acea perioadă descriu faptul că zi și noapte curgea sânge în templele aztece. Persoana care trebuia să fie sacrificată, primea calități pe care numai zeii le aveau. Prin aceste ritualuri aztecii își recăpătau energiile și susțineau astrele de la care luau această energie. Persoanele care erau sacrificate erau în primul rând prizonierii de război ai aztecilor. Aztecii și-au început ascensiunea la 1300 și se spune că jertfeau 20000 de oameni pe an.

Un alt popor deosebit de crud au fost celții. Ei luptau complet dezbrăcați și îmbălsămau capetele victimelor, în ulei de cidru, pe care le păstrau într-un scrin. Le prezentau cu mândrie musafirilor.
Maorii au fost primii care s-au așezat în Noua Zeelandă. Ei erau canibali. Documentele vorbesc despre un incident care s-a produs în anul 1806, când majoritatea marinarilor europeni au fost uciși și mâncați de către maori.

Herodot povestește în una din scrierile sale despre geți. Aceștia sacrificau oameni pentru zeul lor, Zamolxis. Victima era aruncată în sulițele pe care alți geți le țineau. Dacă acesta murea, însemna că zeul era dornic să-i asculte. Dacă victima nu murea, acesta era învinuit că este un om rău și că zeul nu-l dorea. Ritualul se relua, până când victima murea. Revenind în zilele noastre, David Berkowitz, un renumit satanist a făcut dezvăluiri despre ritualul satanist pe care îl practică iiluminatii. El susține că din rândul sataniștilor fac parte medici, avocați și nu analfabeți. Aceștia au cluburi exclusiviste, unde practică jurământul sângelui.

Ritualul satanic se bazează pe învățăturile lui Aleister Crowley. El a reușit să scrie o carte numită Cartea legii, prin scriere automată. El intra în transă, moment în care, mâna scria automat tot ceea ce o entitate necunoscută îi dicta. Cartea vorbește despre o rasă de supraoameni, ascunși care conduc lumea. Se vorbește despre legea celor puternici, despre cei mulți și săraci care trebuie lăsați să moară în mizeria lor. Nu vă fie milă de cei slabi, călcați-i în picioare! Aceasta este legea pentru cucerirea lumii. Să curgă sânge!
Specialiștii susțin că textul seamănă cu sentimentele nutrite de reptilienii din regiunea inferioară a celei de-a patra dimensiuni și de servitorii satanici care îi slujesc.

Membrii frățiilor omoară nu numai prin violență fizică. Atacurile psihologice sunt metode tot mai frecvente. Entitățile care au comunicat cu Crowley i-au influențat pe Hitler și pe arhitecții nazismului. Ideile lui Crowley au fost preluate în anii 60, de mișcarea hippies. După ce și-a publicat revelațiile, el a devenit membru al Ordinului Templierilor Orientali, cu sediul în Germania. În sânul acestui ordin s-au format mulți intelectuali naziști.

cremation of care - JERTFE UMANE, TRECUT ȘI PREZENT

Simultan el era francmason de gradul 33 și agent al serviciilor secrete britanice. Mai mult, el a fost consultant al lui Winston Churchill. Anual în 21 și 22 iulie, sataniștii se întâlnesc la Bohemian Grove, un club exclusivist. Alex Jones, un ziarist american a reușit să intre deghizat la o astfel de ceremonie și chiar să filmeze cu o cameră ascunsă. Totul se petrece în jurul unei statui gigantice a unei bufnițe, cam 13 metri înălțime, la baza acestei fiind amenajat un altar pentru jertfe.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top