Mistere

Jengloţii, creaturile supranaturale descoperite în Indonezia

Unul dintre cele mai mari mistere ale Indoneziei sunt jengloţi. Sunt mici creaturi, cu trăsături din sfera paranormalului, a căror poveste este una de-a dreptul înfiorătoare.

Povestea jengloților începe cu sute de ani în urmă, când au fost observați pentru prima dată în junglă indoneziană Aceste creaturi au o înfățișare înfiorătoare. Corpul lor este de-a dreptul minuscul și este acoperit cu păr. Trăsăturile lor sunt înspăimântătoare și de-a lungul timpului au fost capturate numeroase exemplare, care sunt expuse în expoziții și în ziua de astăzi.

Oamenii de știință au fost fascinați de misterul acestor ființe supranaturale și de nenumărate ori au realizat diverse studii, prin care au încercat să explice originea lor.

Djaja Surya Atmaja PhD, de la Universitatea din Indonezia, a reuşit să găsească ceva uimitor în timp ce examina creatura. Rezultatele cercetării arată că probele de piele examinate de la jenglot sunt caracterizate ca având ADN uman. În urma acestei descoperiri, specialistul a fost șocat și nu a găsit nicio explicație logică. Cum este posibil ca o asemenea ființă să aibă ADN uman?

Acest prim studiu a fost realizat în 1995, iar la vremea respectivă întreaga comunitate științifică a refuzat să creadă că un asemenea rezultat este posibil.

Un alt studiu, realizat de specialiștii de la Budi Sampurna DSF la RSCM de Medicină Legală, care a fost prezentat opiniei publice, susține că jengloții au o structură osoasă similară cu cea a oamenilor.

„Există părți ale aceleiași rețele de carne, dar nu suntem siguri dacă este carne sau alte ingrediente”, a declarat Muh Ilyas, membru al echipei medico-legale care a participat la disecarea jenglotului.

Au fost dezvoltate în cadrul comunității mai multe ipoteze care fac referire la încarnare umană a jenglotului. Cu toate acestea, rezultatele nu sunt valide și în continuare trebuie făcute cercetări suplimentare. Acest lucru a fost declarat de către Dr. Budi Pramod, care se îndoiește de rezultatele cercetării asupra vieţii jenglotului. El a crezut că jenglotul nu avea organismul complet al unei fiinţe.

jenglotii - Jengloţii, creaturile supranaturale descoperite în Indonezia

„Fiinţe care trebuie să mănânce și să respire. Apoi, structura are nevoie de oase, inimă, plămân, și altele. Jenglotul nu le avea pe toate”, a spus el. De asemenea, el consideră că jenglotul este la fel ca unele lucrări muzicale care nu conţin provocări ştiinţifice.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top