Jean Pierre Girard, omul care poate modifica traiectoria unei rachete cu puterea minții

Jean Pierre Girard, omul care poate modifica traiectoria unei rachete cu puterea minții

Jean Pierre Girard este un subiect PSI mondial recunoscut. El poate deplasa obiecte la distanță, modifică structura internă a metalelor, pliază bare metalice, acționează asupra materiei vii.

În prezent, el este singurul om care a modificat structura internă a unei bare de metal introdusă într-un tub de sticlă bine închis, poate devia un fascicol de particule, distruge la distanță bacteriile dintr-o eprubetă, poate schimba traiectoria unei rachete.

S-a născut în anul 1942 și a crescut într-un orfelinat. La vârsta de șapte, a fost lovit de un fulger. Din cel moment, a căpătat capacități extrasenzoriale excepționale. A fost cooptat colaborator al serviciilor secrete franceze, dar a lucrat și pentru CIA. În prezent, efectuează studii în domeniul fizicii cuantice.

În anul 1974, în prezența mai multor oameni de știință, reușește să plieze mai multe bare metalice aflate la distanță. Academia franceză atestă acest eveniment memorabil. A fost numit detractorul. Girard declara că forța sa este mentală. Din acel moment, cazinourile din întreaga lume i-au interzis accesul. Se spunea că el poate influența toate jocurile de noroc, de la ruletă, la aparate.

Un patron al unui cazino din Londra, Jonathan Halliwell, i-a permis lui Girard să rămână câteva ore în cazinou. În toată această perioadă, toată aparatura de joc funcționa haotic.

Russel Targ este cercetător la Institutul Stanford. El a prezentat cazul unei americance care în momentul în care a intrat într-un cazinou, a bulversat toată aparatura. Acestea funcționau în funcție de comenzile pe care ea le transmitea. Ea a câștigat în câteva zeci de minute, peste 100000 de dolari.

Pentru foarte mulți dintre noi, paranormalul este un domeniu contestat, o fantasmă, o iluzie. Cei care susțin existența paranormalului cred că există fenomenul de psihomaterie care acționează asupra materiei. Astfel s-ar explica telepatia, vindecările la distanță.

Cazul Gustavo Adolfo Rol

În anul 1978, jurnalul italian La Stampa a publicat un amplu articol despre Gustavo care avea capacitatea de a călători în alte dimensiuni. Paradoxal, Gustavo susținea că este un om normal, că nu are capacități paranormale, numai că, i se întâmplă să ajungă în alte dimensiuni.

Celebrul regizor italian Federico Fellini spunea despre Gustavo, care îi devenise prieten, că este la limita stupefacției. Gustavo a murit în anul 1994, și a avut șansa de a contacta spiritele unor personalităţi celebre. El intra în transă, în timp ce juca cărți.

Pentru mulți dintre cei care l-au cunoscut, Gustavo a fost un maestru spiritual.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This