X-Files

J-Rod, primul extraterestru din Zona 51 (video)

Numeroase surse au confirmat că în interiorul bazei militare Zona 51 s-a aflat pentru o perioadă de timp nedeterminată un extraterestru. Se numea J-Rod și conform speculațiilor făcea parte dintr-un program special de testare a aparatelor de zbor dotate cu tehnologie avansată și implementarea tehnologiei viitorului.

Conform martorilor oculari, J-Rod a pus piciorul pentru prima dată în Zona 51 în 1953, atunci când au început programele Crystal Knight și SERPO. Aceste programe au avut în vedere un schimb de informații precum și tehnologii cu o specie extraterestră, care trăiește în Zeta Reticululi. J-Rod a fost trimis pe Terra pentru a sprijini dezvoltarea tehnologiei de ultimă generație care se crea în Zona 51, dar și pilotarea farfuriilor zburătoare.

O altă teorie care s-a vehiculat cu privire la J-Rod este cea care susține că de fapt micuțul gri provine din viitor și misiunea sa pe Terra este să modifice trecutul. Oamenii viitorului ar fi de înălțime medie, cu pielea de culoare gri și cu capul foarte mare în comparație cu trunchiul. Pentru ca viitorul să decurgă conform cerințelor, J-Rod a fost trimis pe Terra pentru a implementa un anumit tip de tehnologie cu ajutorul căreia omenirea să fie capabilă de a întâmpina anumite catastrofe naturale.

Indiferent care ar fi fost adevărata poveste a lui J-Rod, numeroși ingineri americani au avut șansa să lucreze cu acest extraterestru. Unul dintre ei este fizicianul Dan Burisch, care a declarat în nenumărate rânduri că a avut ocazia să colaboreze în diverse proiecte, dezvoltate în Zona 51, cu acest extraterestru. Burisch susține că J-Rod este o ființă venită din viitor și este o versiune avansată a omului. Pentru că omenirea a făcut extrem de multe greșeli pe Terra, mici gri și-au trimis un reprezentant pentru a le repara pentru ca ele să nu mai aibă același impact asupra viitorului.

În diversele sale interacțiuni cu J-Rod, Burisch susține că a învățat extrem de multe lucruri despre tot ceea ce ne înconjoară. Un prim aspect important este timpul, care nu ar fi împărțit în trecut, prezent și viitor. De fapt trecutul nu există și nici viitorul ci doar un prezent continuu care nu se termină niciodată. În momentul în care omul va înțelege că timpul este o iluzie atunci va putea depăși numeroase bariere precum: moartea, explorarea Universului, dar și descoperirea civilizațiilor extraterestre.
Deocamdată oamenii din aceste vremuri sunt supravegheați cu strictețe și sunt împiedicaţi să ajungă prea departe în Univers pentru că nu au ajuns la un nivel al toleranței care sa le permită acest lucru. Cea mai importantă este pacea care trebuie menținută pe Terra și abia apoi Cosmosul își va deschide porțile.

j rod1 - J-Rod, primul extraterestru din Zona 51 (video)

Începând cu 1953, tehnologia extraterestră a început să fie implementată în diverse structuri de pe Terra. Pentru că aceasta este extrem de avansată, procesul este în conformitate foarte lent și va dura câteva sute de ani până ce omul o va putea asimila.

În prezent, nu se mai cunoaște faptul dacă J-Rod încă mai există în Zona 51, dar cu siguranță că este la îndemâna oricui ca să vadă că extratereștri sau oamenii viitorului își fac prezența în diferite moduri pe Terra.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top