Mozaic

Iubire imposibilă: Cazuri celebre

Despre Celine Dion și Rene Angelil se spune că este o dragoste eternă. În anul 1981, atunci când Rene a auzit vocea lui Celine a știut că aceasta va ajunge o mare stea. Aventura celor doi va fi încoronată cu două premii Oscar, trei Victorii ale muzicii, 12 World Music Awards, peste 200 milioane de discuri vândute și o avere estimată la 721 milioane de dolari.

Când s-au cunoscut, Celine avea 12 ani, iar Rene 38 de ani. În anul 1985, Rene divorțează și este un om liber. Mama lui Celine, Marie Therese, nu vede cu ochi buni o legătură între fiica sa și Rene. 26 de ani erau o diferență de neînțeles pentru mulți, sceptici că o căsătorie în aceste condiții va putea fi una fericită.

În anul 1985, Celine era încă minoră, acordă un interviu unei televiziuni canadiene și în momentul în care este întrebată dacă iubește, izbucnește în lacrimi și răspunde că nu poate răspunde la această întrebare. În anul 1988, Celine participă la Eurovision unde concurează pentru Elveția cu piesa Nu pleca fără mine.

Câştigă Eurovisionul și povestea lor de dragoste este făcută public. Celine avea 20 de ani. La un an de la moartea lui Rene, Celine a acordat un interviu pentru un cotidian francez. Ea vorbește despre o imposibilă solitudine, despre drama prin care trece.

O altă iubire imposibilă este între Emmanuel Macron și Brigitte, soția sa. Emmanuel Macron a intrat în turul al doilea al alegerilor prezidențiale din Franța. Brigitte i-a fost profesoară de franceză în liceu. Între cei doi este o diferență de vârstă de 20.

Încă din liceu, Emmanuel a făcut o pasiune pentru profesoara sa și chiar i-a spus că, odată, se va căsători cu ea. Acest lucru s-a întâmplat în anul 2007. Brigitte are trei copii din prima căsătorie și șase nepoţi.

loading...

Catherine Zeta Jones este căsătorita de 17 ani cu actorul Michael Douglas. Ea are 47 de ani și el 72 de ani. Douglas a declarat că este nebun după soția sa.

Tina Turner este căsătorită cu Erwin Bach. Între ei este o diferență de vârstă de 16 ani. O poveste interesantă a avut-o și regretata actriță Clody Bertola.

Era numită Inegalabila. A fost căsătorită de trei ori. Primul soț a fost Ștefan Constantinescu, pictor, care era mai mare cu 15 ani. A urmat Liviu Ciulei care era mai tânăr cu 10 ani. Un amănunt interesant este faptul că atunci când s-a căsătorit cu Ciulei, Clody Bertola s-a mutat în casă luându-l și pe fostul soț, despre care spunea că îi este prieten și tată.

Iubire imposibil%C4%83 - Iubire imposibilă: Cazuri celebre

După divorțul cu Ciulei, Bertola se căsătorește cu regizorul Lucian Pintilie care era cu 20 de ani mai tânăr. A trăit alături de Lucian Pintilie timp de 40 de ani, până când a murit. Timp de 10 ani, actrița a petrecut Anul Nou alături de cei trei soți care erau prieteni și se respectau foarte mult.

loading...
To Top