Istorie interzisă! Regimentul Norfolk, rapit de extraterestri

Istorie interzisă! Regimentul Norfolk, rapit de extraterestri

Actiunea aceasta este considerata una de un esec rasunator, ea soldandu-se cu foarte multe pierderi grele. Dupa 50 de ani de la acest eveniment, in anul 1965, trei genisti au descris un incident straniu care a avut loc atunci. Ufologul Gordon Tuckey a cosiderat important sa consemneze acest eveniment. Unul dintre martorii care au participat la acest eveniment au semnat si o declaratie.

Acesta a explicat ca in anul respectiv, atunci cand se incerca atacara pozitiilor turcesti, au aparut pe cer trei sase sau opt nori cenusii identici, acestia semanand cu niste franzele.

Cu toate ca batea vantul, norii respectivi nu se miscau. In spatele acestor nori, un alt nor lung, dar de data aceasta de 250 de m si lat de 60 de metri ajunsese in zona unei mici vai. Martorii au urcat pe o mica vale, spre cota 60, cota ce era detinuta de turci. Oamenii au disparut in spatele norului, dar niciunul dintre acestia nu a mai fost vazut iesind din acest nor. Dupa un timp, acest nori s-a ridicat si s-a pus in miscare, disparand inspre nord, iar dedesupt nu mai era nimeni.

Multe anale militare au consemnat faptul ca un batalion intreg ar fi disparut in ziua aceea, mai exact un numar de 266 de ofiteri, dar si 100 de soldati. Dupa razboi, turcii au negat faptul ca au ucis sau au luat prizoneri acesti oameni.

Povestea a fost preluata de Brad Steiger, acesta vorbind despre 21 de martori oculari si de comportamentul ciudat pe care l-ar fi avut acest nor. Ipoteza norului respectiv, care a ajuns si in carti a fost mentionata mai tarziu si de alti scriitori. La ora actuala exista posibilitatea accesului la un numar mare de documente, dar si jurnale personale ale soldatilor participanti la aceste 
lupte.

Un lucru este clar si anume ca atacul din ziua respectiva a fost planuit foarte prost. Hartiile erau imprecise, iar rezistenta opusa de turci erta una mult mai puternica decat s-a prevazut.

Batalionul Nofolk era alcatuit din 16 ofiteri si 250 de soldati, acest batalion fiind coordonat de Sir Horace Proctor-Beauchamp. Se pare ca acest regiment s-ar fi razvratit, iar acesta ar fi fost motivul pentru care au nimerit sub gloantele si baionetele trurcesti. Locotenentul a fost vazut ultima data intrand intr-o padure care era in flacari, padure din care nu a mai iesit.

O comisie a Commonwealth, a descoperit in nisip o insigna a regimentului Nofolk, la vrea 750 de metri in spatele liniilor turcesti. A fost gasita si o groapa comuna cu 180 de cadavre, dintre care 122 dintre ele fusesera identificate ca fiind parte din batalionul care ar fiu disparut. Pentru turci, se pare ca prizonierii ar fi constituit o problema in plus. Acesta a fost motivul pentru care multi turci preferau sa-si ucida prizonierii cu baioneta sau sa-i impuste. Aceste constatari au fost ascunse pentru o perioada lunga de timp de catre oficialitati.

In anul 1998 a aparut un document care ar fi fost elaborat undeva in anul 1952. Se spune ca membrii unei companii din Noua Zeelanda ar fi semnat sub juramant o declaratie precum ca acest regiment ar fi disparut inexplicabil.

Regimentul Norfolk

Exista si unele confuzii, avand in vedere dispozitia respectiva. S-a stabilit totusi ca pe 12 august, atunci cand militarii respectivi ar fi disparut, a avut loc un atac masiv asupra acestora. S-a confirmat si faptul ca turcii nu puteau fi vazuti datorita cetii de culoarea perlei. Sa fi fost aceasta ceata, de fapt norul misterios?

CATEGORIES
Share This
>