Istorie interzisă: Războiul atomic de pe Terra de acum 12.000 de ani

Civilizațiile străvechi au lăsat numeroase manuscrise prin care detailează istoria planetei noastre. Singura problemă este că aceste texte antice sunt ignorate cu desăvârșire de către specialiști, care le consideră simple basme sau povești de adormit copiii.

De ce? Pentru că este cel mai simplu să nu fi existat nimic interesant înainte ca civilizația noastră să prindă contur. Pentru că ne este greu să credem și ne-am crea întregi psihoze de înțelegere cu privire la nivelul extrem de dezvoltat al civilizațiilor și culturilor anterioare.

Asemenea texte se regăsesc în celebrele cărți indiene Mahabharata și Ramayana. Acestea sunt două epopei, extrem de interesante, scrise în sanscrită, care prezintă un nivel înviorător al dezvoltării dobândite de o civilizație antică.

Am ales să vă prezentăm un text interesat, cules din aceste epopei. Acesta este o descriere minuțioasă a distrugerilor în masă cauzate de bombele atomice. Da, în India străveche a existat o civilizație misterioasă, care a experiment nu doar o singură dată bomba atomică.

Pare greu de crezut acest fapt, dar istoricul de origine indiană, Kisari Mohan Ganguli, susține că Mahabharata și Ramayana descriu cu lux de amănunte aceste războaie atomice antice.

Iată un asemenea text tradus în limba română:

Gurkha, care zboară într-un Vimana a lansat un proiectil extrem de puternic, care conține toată forța Universului. Inițial, s-a văzut o coloană de fum, apoi o lumină puternică, strălucitoare cât cea a zece sori, a crescut în toată splendoarea ei. A fost o armă necunoscută, un trăsnet sau chiar un mesager al morții care a mistuit rasele Vrishnis și Andhakas. Corpurile oamenilor au fost arse și nu mai erau de recunoscut. Părul și unghiile le-au căzut oamenilor care au supraviețuit, iar păsările și-au schimbat culoarea.

Acest text este grăitor și descrie cum o bombă atomică, probabil similară cu cea de la Hirishima, a fost lansată pentru a distruge unul sau mai multe orașe antice.

Interesant este faptul că în 1992, cercetătorii au descoperit in Rajasthan, India, un strat de cenușă radioactivă, care acoperă o suprafață de aproximativ opt kilometri pătrați, la 16 km vest de Jodhpur.

Nu s-a putut data cu exactitate din ce perioadă provine această radiație,speculându-se că ar avea o vechime de peste 12.000 de ani, iar în urma săpăturilor au fost descoperite schelete umane împrăştiate pe o zonă extrem de vastă.

Mai mult de atât, s-a stabilit că nivelul radiațiilor de la Rajasthan este de sute de ori mai mare decât cel de la Hiroshima. De aici s-a tras concluzia că a fost vorba despre o explozie nucleară de proporții apocaliptice.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Comentariile sunt închise.