Istorie interzisă – Misterioasa civilizație Dropa cu presupuse origini extraerestre

Istorie interzisă – Misterioasa civilizație Dropa cu presupuse origini extraerestre

Acum 88 de ani, arheologii chinezi descopereau un sistem de grote în interiorul cărora se aflau schelete congelate cu cranii alungite, o carte cosmică și peste 700 de discuri.

Descoperirea a fost realizată de profesorul Chi Pu Tei, care alături de studenții săi a realizat o expediție în munții Bayan Kara Ula, în apropiere de Tibet.

O primă constatare a fost aceea că sistemul de grote nu se formase în mod natural. Piatra deosebit de rezistentă părea că a fost forată la temperaturi foarte mari. Scheletele descoperite aveau o lungime de 1,38 metri, craniile erau alungite și mult mai mari în comparație cu restul corpului, oasele era mici și fragile.

Unii specialiști au lansat ipoteza că scheletele aparțin unei specii de maimuțe. Profesorul Chi Pu Tei nu a fost de acord cu această ipoteză, susținând că nu există specii de maimuțe care să trăiască în subteran.

Discurile descoperite aveau în mijloc o gaură cu dimensiunea de 2 centimetri și au fost numite Dropa Stones. Pe pereții grotelor au descoperit sculpturi care reprezentau Soarele, Luna, Pământul, linii misterioase care uneau Pământul de alte planete. S-a estimat că aceste sculpturi au o vechime de peste 12000 de ani.

Discurile au fost preluate și studiate de către specialiștii de la Universitatea din Pekin, timp de 20 de ani. Cu toate acestea, ele rămân un mister și în zilele noastre. Pe suprafața discurilor sunt inscripționate hieroglife minuscule care au putut fi observate cu ajutorul unei lupe performante.

Loading...

Teoria profesorului Tsum Um Nui

Acesta susține că textele inscripționate descriu prăbușirea unui OZN, acum 12000 de ani. După acest accident, cei care au supraviețuit accidentului au fost obligați să construiască grote pentru a se adăposti.

Încercările de a construi o altă navă spațială s-au soldat cu un eșec. Profesorul Tsum a publicat în anul 1962, o carte în care își expunea teoria sa. Pentru că autoritățile comuniste au încercat să țină secret această descoperire și nu au agreat teoria profesorului, acesta a fost obligat să plece în Japonia.

Mulți ani mai târziu, în anul 1974, cercetătorul austriac Ernst Wegerer a reușit să fotografieze două discuri Dropa, iar imaginile le-a publicat într-o revistă de specialitate. În anul 1994, mai mulți specialiști chinezi au dorit să reia studierea discurilor Dropa. Din păcate, acestea dispăruseră.

URSS-ul interesat de această descoperire

În anul 1960, cercetătorul Alexandre Kassanzev publică un articol despre descoperirea din China. El descria o rasă de pigmei de origine extraterestră care acum 12000 de ani s-a adăpostit în grotele din munții Bayan Kara Ula. Kassanzev susținea că o parte din discuri au ajuns la Moscova, unde au fost studiate de mai mulți cercetători.

dropa sstone

Primul comunicat al Chinei despre Dropa

În anul 1995, la presiunile lumii științifice occidentale, China publică câteva informații, în care se spunea că au fost descoperite 120 schelete cu dimensiuni între 68 și 117 centimetri care nu au origini terestre.

loading...

Related posts