Descopera

Istorie interzisă! Înscenarea morții lui Hitler și misteriosul părinte Krespi

Cărțile de istorie ne învață că pe 30 aprilie 1945, Adolf Hitler a fost găsit mort în buncărul său din Berlin. Liderul german s-ar fi otrăvit împreună cu soția sa Eva Braun.

Aceasta este teoria acceptată la nivel global cu privire la moartea lui Hitler, dar se pare că lucrurile sunt mai complicate de atât. Surse oficiale susțin că nici Stalin nu era pe deplin convins că este vorba despre adevăratul Hitler atunci când a fost descoperit cadavrul în buncărul de sub Berlin.

Magda Zeinfeld și înscenarea morții lui Hitler

Ciudata poveste a înscenării lui Hitler a fost detaliată de Magda Zeinfeld, asistentă la o clinică de stomatologie din capitala celui de al treilea Reich. Zeinfeld susținea, imediat după încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial, că că după anul 1943, al marilor înfrângeri pe frontul de Est, la Stalingrad şi Kursk, pierderea războiului era certă. Ea spune că au fost pregătite patru sosii ale lui Hitler, şi că de fapt, după toamna anului 1943, Hitler nu a mai apărut în public. Aura lui de invincibilitate se spulberase. O mare parte din personalul lui de serviciu a fost schimbat brusc.

Aceste patru sosii au fost plasate în locuri strategice pentru a înscena moartea lui Hitler. În cele din urmă s-a ales povestea cu buncărului și o sosie a fost cea care a fost descoperită moartă în Berlin de către armata rusească.

Zeinfeld declara că Hitler a fugit din Germania încă din anul 1943 și de atunci nu a mai fost văzut de nimeni. Un lucru extrem de important este că Hitler cunoștea foarte bine limba italiană și ori de câte ori era nervos înjura în această limbă. Zvonurile care au circulat indicau că Hitler a fugit într-un din țările următoare: Ecuador, Paraguay, Chile şi Argentina, unde a început o viață nouă.

loading...

Misteriosul părinte Krespi

Părintele Krespi are o poveste de viață mai mult decât dubioasă. El susținea că se trage dintr-o familie austriaco-italiană din nordul Italiei. A ajuns la Vatican în 1943 unde a efectuat studiile de specialitate și astfel a fost hirotonit preot. De reținut este anul 1943. De unde apăruse acest tânăr în 1943 și trecutul său era atât de misterios încât nu îl dezvăluia nimănui?
Povestea părintelui Krepsi merge mai departe pentru că în biografia sa scria că până în 1956 a ocupat funcția de curator de artă la Vatican. Interesant este faptul că nimeni din Vatican nu auzise de numele său. Abia la sfârșitului lui 1956, Krepsi fusese trimis la Cuenca, Ecuador pentru a crea o misiune.

Așadar, istoria oficială a părintelui Krepsi începe oficial în America de Sud abia în 1956. Până atunci susținea că a stat la Vatican, dar nu a existat nicio urmă oficială de a sa.

Și mai ciudat este faptul că orăşelul Cuenca este considerat ascunzătoarea fasciştilor care au reușit să fugă din Germania. Aceste elemente au făcut ca să planeze sentimentul de vinovăție asupra părintelui Krespi, care în opinia celor mai mulți a fost însăși demonicul Hitler.

Părintele Krespi a locuit până la sfârșitul vieții sale la Cuenca, în 1993 când a murit. Un lucru fascinant este că părintele nu a mai revenit niciodată în Europa din 1956 și până la moarte sa. Oare de ce?

Coincidente uimitoare

În 1961, un fost colonel al US Army, pe nume Wendell Stephens, a întreprins o călătorie în Ecuador, în timpul căreia a întâlnit, în orăşelul Cuenca, un preot numit Padre Krespi. Stephens a bănuit că acesta era de fapt Adolf Hitler. După ce a studiat mii de fotografii ale dictatorului nazist, convingerea i s-a întărit; cu atât mai mult cu cât în casa lui din Ecuador, preotul avea unele obiecte de artă de o valoare nepreţuită, pe care un banal paroh provincial nu şi le-ar fi putut permite, în mod normal. Intrigat, Stephens a încercat să ia legătura cu fostul său camarad, colonelul Stapleford, dar acesta murise.

Trăia în schimb văduva lui, nimeni alta decât Magda Zeinfeld, cu care americanul se căsătorise, la câţiva ani după război. Nu i-a fost greu lui Stephens să o convingă pe Magda să-l însoţească în Ecuador. Când femeia l-a văzut pe aproape septuagenarul părinte Krespi a fost, de asemenea, convinsă că el era de fapt Hitler, având aceleaşi trăsături pe care tatăl său i le schiţase, cu decenii în urmă. Ea a recunoscut chiar un tablou văzut cândva în Cancelaria Reichului.

Krespi, nebănuind nimic, le-a povestit că fusese crescut la o fermă de la graniţa italo-austriaca, în nordul Italiei şi venise la Vatican în 1943. De altfel, el vorbea perfect italiană. Dar şi mama lui Hitler provenea din zona respectivă şi Adolf vorbea, în copilărie, italiană iar atunci când, la maturitate, era nervos, se spune că obişnuia să înjure în italiană.

Mai mult de atât, la moartea sa au fost descoperite numeroase opere de artă extrem de valoroase, însumând câteva sute de milioane de dolari. Printre aceste opere de artă se afla și colecția privată de tablouri a lui Hitler. De unde avea părintele Krespi aceste tablouri?

Colecţia părintelui Krespi este controversată datorită faptului că sursele oficiale o consideră falsă deşi Banca Centrală a Ecuadorului a cumpărat o parte din colecţie, socotind-o ca fiind autentică. Restul colecţiei care a fost înlăturată şi socotită ca fiind formată din aşa zise falsuri fiind vândută pe piaţa neagră a colecţionarilor privaţi (mare parte dintre ei probabil tot bancheri).

hitler - Istorie interzisă! Înscenarea morții lui Hitler și misteriosul părinte Krespi

Clauss Dona unul dintre cei mai mari arheologi ai planetei a prezentat colecţia Krespi în multe conferinţe internaţionale. Să notaţi cum sunt gravate OZN, dinozauri, aparatura tehnologică.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top