Istorie interzisă: Harta lui Hajji Ahmed, copiată după o alta veche de peste 20.000 de ani

Trecutul omenirii este mult mai complex decât îl știm noi din cărțile de istorie. Există numeroși oameni de știință, care au sugerat că în fiecare colț al globului există anumite piese ale întregului puzzle, care odată descoperite și puse cap la cap ne vor oferi întregul adevăr cu privire la viața de pe Terra în trecutul îndepărtat.

Una dintre aceste piese este harta lui Hajji Ahmed. Această hartă este la fel de misterioasă precum cea cartografiată de Piris Reis.
Conform studiilor, harta lui Hajji Ahmed a fost realizată în anul 1559 și prezintă o sumedenie de anomalii pentru acele vremuri.

Harta prezintă continentele lumii într-o formă în care, probabil ele existau cu peste 10.000 de ani în urmă. Un prim fapt interesant este podul dintre Alaska și Siberia. Conform geologilor, acest pod de gheață a existat cu zeci de mii de ani în urmă, atunci când populaţia din Asia a migrat spre America de Nord, prin Alaska.

Un alt fapt interesant, pe care Hajji Ahmed nu avea de unde să-l cunoască, sunt numeroasele insule de lângă continentul american, care nu mai exista de peste 20.000 de ani. În acea vreme nivelul mării era mai scăzut cu 200-300 de metri și acesta este motivul pentru care acele insule existau.
De remarcat pe această hartă este forma Mării Mediteranei, care este deformată în comparație cu cea din zilele noastre.

Mai mult de atât, conturul continentului Alaska este extrem de bine definit. Oare cum este posibil ca cineva să-l deseneze atât de bine când în 1559 nu se cunoștea mai nimic despre acest ținut?

Bineînțeles că Hajji Ahmed nu a avut acces la nicio informație de acest gen în perioada în care a trăit și este limpede că el nu a făcut altceva decât să copieze alte hărți mai vechi.

loading...

Pornind de la acest adevăr, susținut de specialiști, putem spune că în urmă cu zeci de mii de ani, probabil înainte de ultima glaciaţiune au existat pe Terra numeroase civilizații extrem de avansate, care cunoșteau extrem de bine planeta.

hadji ahmed map - Istorie interzisă: Harta lui Hajji Ahmed, copiată după o alta veche de peste 20.000 de ani

În acele vremuri s-a realizat harta după care Hajji Ahmed a copiat-o pe cea care îi poartă numele.

 

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns