Descopera

Istorie interzisă: Glifele Kariong și egiptenii care au colonizat Australia în urmă cu 5000 de ani

Există zeci sau chiar sute de descoperiri pe Terra care arată că istoria umanității, așa cum o știm în prezent, este eronată. Una dintre aceste descoperiri uluitoare se referă la hieroglifele egiptene, supranumite Glifele Kariong, vechi de peste 5000 de ani, descoperite pe teritoriul Australiei.

Cunoscutele “hieroglife Gosford”, care prezintă nişte însemne ciudate, ce par a fi de origine egipteană, se găsesc în Hunter Valley, regiunea New South Wales.

Recent s-au descoperit mai multe hieroglife în peșterile din Australia. Acestea au fost numite hieroglifele Gosford și au fost minuțios studiate de către egiptologi. Concluzia a fost una impresionantă pentru că sunt atribuite egiptenilor antici.

Această descoperire a generat numeroase controverse. În primul rând, au existat sceptici, care au susținut că este vorba despre niște falsuri grosolane. Pe de cealaltă parte, egiptologii le-au cercetat și au stabilit că au o vechime de peste 5000 de ani și aparțin civilizației egiptene.

Nu se poate spune cu certitudine dacă egiptenii antici au avut o colonie pe teritoriul Australiei, dar este cert că globul pământesc nu a reprezentat niciun mister pentru ei.

Triburi aborigene și egiptenii

În 1931, profesorul de antropologie A. P. Elkin, de la Universitatea din Sydney a intrat în contact cu un trib de aborigeni, care nu se mai întâlniseră până atunci cu vreun om alb. Profesorul a fost uimit atunci când bătrânii tribului l-au întâmpinat cu vechi semne de mână specifice masoneriei (se ştie că francmasoneria modernă îşi are originile în vechiul Egipt).

El a mai descoperit, de asemenea, că aborigenii se închinau la soare şi aveau un cult al şarpelui, exact ca vechii egipteni. În plus, profesorul şi-a dat seama mai târziu că multe din cuvintele vorbite de cei din trib aveau origine egipteană. Întreaga zonă aparţine faimoaselor picturi rupestre Wandjina. Conform legendei, Wandjina ar fi traversat Oceanul indian din Africa către Australia.

Gosford-Glyphs-shattering-mainstream-history Istorie interzisă: Glifele Kariong și egiptenii care au colonizat Australia în urmă cu 5000 de ani

În zona centrală a New South Wales, există un cult printre aborigeni, prin care era venerată o fiinţă celestă, pe nume Biame. Biame avea rolul de a judeca sufletele, o funcţie foarte asemănătoare cu cea a lui Thoth din mitologia egipteană.

Un gandac-scarabeu a fost sculptat în apropierea râului Neapan, din acelaşi teritoriu australian New South Wales. Precum se ştie, gândacul-scarabeu este un simbol străvechi egiptean.

Un soare înaripat egiptean a fost găsit în anul 1950 pe o stânca din Australia.

O mică statueta reprezentând o maimuţă a fost găsită în trecătoarea Traveston de către un muncitor pe nume Doug George. Se crede că este o reprezentare a zeului egiptean Thoth, sub formă de maimuţă.

În Toowoomba au fost găsite 17 pietre de granit, cu inscripţii în limba feniciană. Pe unele pietre se puteau citi următoarele: “Zeii zeilor”, “Acesta e locul de venerare a lui Ra”. Ra era vechiul zeu egiptean al Soarelui.

Concluzii bizare

Chiar dacă la prima vedere pare straniu ca egiptenii să fi ajuns până în Australia, dovezile și descoperirile indică extrem de bine această realitate. Așadar, istoria omenirii este mult mai complexă decât cea învățată la școală și probabil că în urmă cu peste 5000 de ani, probabil că a existat o singură civilizație care a dominat toate continentele planetei.

loading...
Comments
To Top